Vágólapra másolva!
És már itt is Álomsláger választásunk második fordulója, összeállt a mezőny a selejtezőre. Ötszáz imádott, tisztelt, fülbemászóan csodálatos, sőt, magyar sláger várja a megmérettetést. A számok a fordulóban végighallgathatók (majdnem mind, de figyelem, ehhez be kell jelentkezni!), néhány klikkeléssel pedig további nyeremények is kiszabadíthatók. Érdemes tehát regisztrálni. Persze csak azon keveseknek, akik még nem tették meg.
Vágólapra másolva!

Elérkezett tehát választásunk második fordulója, de úgy mondanánk inkább, ez az első igazi forduló. Az első nagy selejtező, ahol ötszázas, ugyancsak masszív listánk barátságos, szemmel áttekinthető hatvanasra szűkül majd. Sokan fognak elhullani, s szavazóink listába javasolt kedvencei alapján, már trendek is kirajzolódnak. Érkezett ugyanis sokezer javaslat.

S bár nem tagadjuk, egy-kétszer a fejünkhöz kaptunk, hogy na ezt hogy hagyhattuk ki, úgy érezzük, az igazi nagyágyúk döntő többsége az elsőként összeírtak között van. Persze, nem a mi posztunk eldönteni ezt, felháborodott szavazataitokkal még jelezhetitek, hiúságunk talán túlzott is. A fordulóban minden játékos öt számra adhatja le voksát, növelve annak esélyeit a továbbjutásra a következő körben versenyző hatvan közé. A második forduló június 26-ig tart, s egészen 25-e éjfélig mindenki szabadon másíthatja meg szavazatait. Akkor pedig fordul ismét egyet a szavazás kereke, összeírjuk az abban a pillanatban aktuálisan legtöbb szavazattal bíró hatvanat, s a számláló lenullázódik. A számok újra tiszta lappal indulnak.

A választásban persze segítségünk is lesz - leginkább természetesen maguk a számok. Döntő többségük ugyanis mostantól, a szavazás szeptember másodikai versenyzárásig végighallgatható lesz, figyelem, ehhez regisztrálni kell! És nem csak a ma slágerei, de a régmúlt idők nagy melódiái is. Igyekeztünk emellett nagy, átfogó bemutatókat is készíteni, a magyar pop nagy korszakairól - mert valójában a húszas éveknek is megvolt a maga popzenéje. De erről és persze a beatről, kupléról, nótáról, táncdalfesztiválról később.

És lesznek továbbra is nyeremények. Ipodok, kuponok a Zeneáruházban, s aki több fordulóban is szavaz, nyerhet akár egy Bang & Olufsen hangrendszert is. Vagy egy Leica objektíves fényképezőgépet. Vagy ezt mondtuk már? És azt, hogy érdemes visszajárni? Küldj egy jelet!