Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Skorpió csillagjegyben halad, trigonban áll a Vénusszal és a Merkúrral. Szívesen megfogalmazzuk az érzelmeinket, szerencsére ezt meglehetősen kellemes módon tesszük meg.
Vágólapra másolva!

A Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Foglalkozzunk ma a nemi szervekkel, a meddőséggel, a menstruációs problémák okozta panaszainkkal. Jó ötlet, ha ezeket a gondokat először gyógynövények segítségével próbáljuk megoldani. Klasszikus növény lehet ezen területek gyógyításához a cickafark.

Ma a szélsőséges lesz a hangulatunk a munkánk és a magánéletünk területén is. Igaz lehet, hogy fanatikusan dolgozunk - ha ennek értelmét látjuk. Ha viszont érdektelen a munkánk számunkra, akkor egyáltalán nem is kezdünk hozzá. A magánéletben is az imádlak-utállak lelkiállapota között ingadozhatunk.

Ma a Hold trigonban áll a Vénusszal és a Merkúrral. Szívesen megfogalmazzuk az érzelmeinket, szerencsére ezt meglehetősen kellemes módon tesszük meg. Hajlunk arra is, hogy apró meglepetésekkel szerezzünk örömet azoknak az embereknek, akik fontosak számunkra.