Reese Witherspoon nem kényezteti el a gyerekeit

Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon amerikai színésznő nem szívesen kényezteti el a gyerekeit felesleges ajándékokkal: sokkal jobban szeretné, ha fia és lánya csak olyan holmikat kapnának, aminek tényleg örülnek.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon a Négy karácsony című film Oscar-díjas főszereplője igyekszik nem elkényeztetni két gyermekét karácsonykor: csak olyan dolgokat vásárolni nekik, amelyeknek tényleg örülnek - annak ellenére, hogy Witherspoon lánya, Ava, egy lovat szeretne.

"Egy kicsit szigorú vagyok az ajándékokkal kapcsolatban, mert úgy gondolom, azzal teszem a legjobbat, ha egy tucat játék helyett inkább csak pár dolgot kapnak. Megpróbálom nem halmozni a tárgyakat, de szerencsére nem veszik a lelkükre"- nyilatkozta a színésznő a BBC-nek adott interjújában. "Igaz, a lányom most egy lovat szeretne mindenáron, és még gondolkozunk rajta, hogy megkaphatja-e."

A színésznő azt is elárulta, hogy ő csak egyetlen dolgot szeretne: egy tyúkólat a farmjára, és egy igazi férfit, aki képes azt megépíteni.

Witherspoon, aki a hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő karácsonyi vígjátékban Vince Vaughnnal együtt szerepel, azt is elmondta, hogy a gyerekeivel töltött napokat, és a közös főzőcskézést várja a legjobban. (A 32 éves színésznőnek és volt férjének, Ryan Philippe színésznek két közös gyermeke van: Ava kilenc, Deacon pedig ötéves.)

"Még csak most fogom elkezdeni az ünnepi készülődést, a bevásárlást - az egész mizériát. Eddig dolgoztam, és egyáltalán nem vagyok még ünnepi hangulatba"- mondta Witherspoon, de hozzátette: ez biztosan megváltozik.

"Mindenképpen igazi déli ételeket főzök majd, a fő fogás pedig a mázas sült sonka lesz."

"Egy tipikus karácsonyi nap nálunk az ajándékok kibontásával kezdődik, aztán a gyerekek játszanak, én pedig vacsorát készítek. Van egy különleges családi, ünnepi hagyományunk is: Ava és Deacon felöltöztetik az Oscar-szobrocskámat. Ilyenkor sapkát és sálat adnak rá, hogy meg ne fázzon."