Harrison Ford újra hőst alakít

Vágólapra másolva!
Az amerikai Variety magazin tudósítása szerint a The Wrong Element című thrillerben a korosodó Harrison Ford újra hőst játszhat. A szökevény sztárjának legutóbbi két filmje meglehetősen szerény sikereket könyvelhetett el.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem tudni, ki fogja rendezni a The Wrong Element című filmet, annyi biztos, hogy a produceri munkálatokat Armyan Bernstein látja majd el, aki már korábban Az elnök kölöngépe című thrilleren dolgozott együtt Forddal.

A történet szerint az Indiana Jones-filmek sztárja egy bank biztonsági vezetőjét alakítja, akinek elrabolják a családját, és arra kényszerítik, hogy rabolja ki a pénzintézetet ahol dolgozik. Hogy családját megmentse, Ford kénytelen teljesíteni a követelést, és saját embereit kijátszva 37 millió dollárt emel el saját bankjából. Persze ezután zsarolói nyomába ered, akik mindent úgy intéznek, hogy őt állítsák be bűnösnek.

A legutóbb a Hollywoodi őrjárat-ban komédiázó 61 éves színésznek közben tovább kell várni, hogy negyedszer is eljátszhassa a legendás régész, Indiana Jones szerepét. Mint ismeretes, George Lucas, Steven Spielberg és Ford csak akkor vág bele a világhírű kalandfilm-trilógia folytatásába, ha olyan forgatókönyvből dolgozhatnak, amely mindhármuk tetszését elnyeri. Mivel februárban A remény rabjai-t és a Halálsoron-t is jegyző Frank Darabont szkriptjét is elvetették, nem valószínű, hogy a forgatás 2005 előtt megkezdődjön.