Julia Roberts az év filmsztárja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Julia Roberts győzelmével 11 éves férfiuralmat tört meg. A világ legjobban kereső színésznője mögé, Tom Hanks és Harrison Ford kapaszkodott fel a dobogóra. A lista negyedik helyére szorult a rettenthetetlen Mel Gibson, míg minden idők legtitkosabb ügynökének, Sean Connerynek az ötödik hellyel kellett beérnie.

A közvélemény-kutatók 1065 felnőttet kérdeztek meg az interneten keresztül. Az eredmények részletes kiértékeléséből kiderül, hogy Pretty Julia nemcsak abszolút első lett a szavazáson, hanem a megkérdezett nők és a spanyol ajkú lakosság körében is az első helyen végzett. A moziba legtöbbet járó 18 és 29 év közötti korosztály legnagyobb kedvence is Julia lett, ám ebben a korcsoportban Harrison Ford is hasonló népszerűségnek örvend - adta hírül az Ananova internetes újság.

Érdekes, hogy a férfi válaszadóktól nem Julia Roberts, hanem Tom Hanks kapta a legtöbb szavazatot. Szintén Hanks végzett az első helyen, ha csak a fehér válaszadók szavazatait számítjuk. A fekete lakosság kedvence, a főáramlattól eltérően, az összetettben csak nyolcadik helyen végzett Denzel Washington lett. Washington idén sikeres évet zárt, hiszen legújabb filmjében, a Training Dayben nyújtott alakításért Golden Globe-díjra jelölték.

Korábban:

Julia ingyen vetkőzik

A Time szerint Julia Roberts az első számú amerikai filmsztár

Ajánlat:

Julia Roberts hivatalos honlapja