Nála keményebb nőt nem fog látni már idén

Sicario - A bérgyilkos
Vágólapra másolva!
Ha szeretné látni Emily Blunt Oscar-esélyes mexikói pokoljárását, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Sicario - A bérgyilkos című thriller premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

A tehetsége alapján már régen az A kategóriás színésznők közé kellene tartoznia Emily Bluntnak. A holnap határá-ban például egyenrangú partnere volt Tom Cruise-nak, de mint karrierjében már sokszor, most is közbejött valami: ez az amúgy kiváló sci-fi nem termelt annyi pénzt, mint amennyit vártak tőle. A Sicario - A bérgyilkos a nyári látványfilmek ellentettje, nem fognak rá tömegek beülni, viszont meghozhatja Bluntnak az első Oscar-jelölését.

Emily Blunt a Sicario - A bérgyilkos című filmben Forrás: Freeman Film

Denis Villeneuve a Fogságban és Az embermás című munkáival elérte, hogy az egyik legizgalmasabb, a fősodorbeli és a szerzői film határán egyensúlyozó, kortárs rendezőnek tartsuk. Most pedig nem hódolt be a stúdió akaratának, nem változtatta meg férfira a Sicario - A bérgyilkos főszereplőjét, és kitartott Emily Blunt mellett.

Nagy tehetségek találkoztak ebben a mexikói határvidéken játszódó thrillerben. A főszereplőt és a rendezőt már eleget dicsértem, rajtuk kívül Benicio Del Torót és Josh Brolint kell még mindenképpen megemlíteni, akik a szerepük szerint megkérdőjelezhető módszerekkel, a hatáskörüket messze túllépve harcolnak a mexikói drogmaffia ellen.

A Sicario egy döbbenetesen erős és nyomasztó atmoszférájú thriller, amelyben Amerika déli határát átlépve egy teljesen más, félelmetes és felfoghatatlan világba kerülnek át a rendfenntartók, ahol nem csupán illegális a tevékenységük, de még nem is igazán ismerik ki magukat. Nem sok idealizmus fog maradni a film végére a Blunt által játszott FBI-ügynökben.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

A normandiai partraszállás futurisztikus verzióját játsszák le újra meg újra A holnap határában.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt október 21-én, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Bakáné Thurn Katalin, Bálint Attila, Bartucz Bernadett, Benkő Dávid, Boda Erika, Bogdán Hajnalka, Bordás Zoltán, Budai Tamás, Cimer Balázs, Czele Róbert, Császár Erzsébet, Csató Anikó, Debreczeni Richárd, Dohnál Orsolya, Dunai Csaba, Eichinger Helga, Fáy Eszter, Forner Miklós, Frank Mónika, Gansberger Nóri, Gárdonyi László, Gerencsér Krisztina, Grecmájer Ákos, Gyene Tünde, Hadobas Attila, Halak Ferenc, Hangyál Tímea, Hegedűs Nóra, Hollósi Attila, Huszti Szabolcs, Jakab Áron, Jakus Ádám, Joanovics Rafael, Kalmár Zsófia, Karner Anett, Kecskés Márton, Kedves Ildikó, Kerek Orsolya, Klujber Attila, Kókai György, Kopasz Zoltán, Kovács Albert, Lángh Adrienn Nóra, Lázár Tímea, Markovics Károly, Mészáros Bettina, Micsutka Sándor, Móricz Tamás, Muzslai Lászlò, Müller Mónika, Nagy Lilla, Nagy Marcell, Nagy Szabolcs, Nagy-Vonnák Éva, Oszlánczi Csaba, Parádi Mónika, Pesti Ernő, Pintér Tamás, Polaneczki Káplár Katalin, Pöszmet András, Puszta Kriszti, Pusztafi Pál, Riskó Gábor, Saáry Zsuzsanna, Sebők Péter, Semperger Sándor, Sőrés Anita, Szabados Zsuzsanna, Szabó Zsolt, Szántai Péter, Szentesi Ernő, Szikszay Pál Farkas, Szőke József, Szuchy Andrea, Szűcs István, Thék Zsombor, Torma Erzsébet, Turner Zoltán, Vajda Endre, Vereckei Zoltán, Vitai Gabriella, Zsiák Tivadar

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szontyolodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!