A VW százmilliókat pumpálhat a Fradiba

leandro
Budapest, 2015. október 17. A ferencvárosi Leandro De Almeida örül a gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencváros - Szombathelyi-Swietelsky Haladás mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2015. október 17-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az Audit is irányító Volkswagen-csoport több százmillió forinttal segíti a jövőben az NB I-ben szereplő Ferencvárost a Kisalföld tudomása szerint.
Vágólapra másolva!

A magyar gazdaság zászlóshajója, az Audi a magyar futball zászlóshajójának, az FTC-nek lehet hamarosan a kiemelt szponzora, közölte a BorsOnline. A győri Kisalföldre hivatkozva azt írják, hogy politikai nyomásra a VW-csoport a győri focicsapat korábbi támogatásának a többszörösét tolja a jövőben a legnépszerűbb magyar focicsapatba.

Az Audi Hungaria még márciusban mondta fel szponzorációs szerződését a Győri ETO FC-vel a Quaestor csődje miatt.

Új szponzora lehet a Fradinak Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar kormány nemrégiben hatmilliárd forinttal támogatta az Audi győri motorgyárának fejlesztését, viszonzásul pedig többek között a futball további támogatását kérték a lap szerint. Mint írják, Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria Motor Kft. sajtószóvivője nem kívánta kommentálni a Kisalföld értesülését.