Rengeteget fizetnek annak, aki hajlandó pár filmet megnézni összetörő autókról

Halálos iramban
Halálos iramban
Vágólapra másolva!
A Halálos iramban filmek rajongói 1.000 dollárt (körülbelül 345.000 forintot) nyerhetnek, ha bevállalják, hogy egymás után megnézik az összes részt, és lejegyeznek minden, ezekben látható autós ütközést - írja a Fox. 
Vágólapra másolva!

A lehetőséget - egyben szolgáltatásainak sajátos promócióját - a FinanceBuzz nevű cég kínálja, ami egyebek mellett egy autóbiztosításra is specializálódott weboldal. A feladatot jól teljesítő segítségével

szeretné megismerni és közzétenni a franchise összesen több mint 20 órányi filmjében szereplő összes autóbalesetéből származott kárt.

Vin Diesel, a Halálos iramban filmek egyik főszereplője Forrás: --

A kiválasztott maratoni filmnézőnek az ezer dollár mellett fedezik a feladat teljesítésének ideje alatt az étkezési költségeit, a streaming és a mozijegy díjait is.

Részlet a Halálos iramban 8-ból Forrás: UIP - Duna Film

A feladathoz tartozik a filmekben szereplő összes autóbaleset nyomon követése,

azok mértékének leírása, és az is, hogy milyen típusú autók szenvedtek balesetet. Mindezeket az információkat a kiválasztottnak 14 nap alatt kell visszaküldenie a cégnek.

- nyilatkozta a FinanceBuzz.

A cég a filmek alapján szeretne egy szakmai cikket írni arról, hogy a balesetek hogyan befolyásolják ezeket a költségeket.

A Halálos iramban c. film egyik jelenete Forrás: UIP - Duna Film

A jelöltek felé elvárás, hogy 18 évnél idősebbek legyenek, a jelentkezési határidő 2023. május 19. A szerencsés nyertest egy héttel később értesítik. A Halálos iramban legújabb részének premierje egyébként május 19-én lesz.