Egy steward elárulta, hova nem érdemes ülni a repülőgépen

fiatal nő, utazás, repülőgép,
Vágólapra másolva!
Egy steward a közösségi oldalán elárulta, hogy az utasoknak mely üléseket érdemes elkerülniük és miért. A férfi az utazással kapcsolatos tanácsait TikTokon osztotta meg.
Vágólapra másolva!

Tommy Cimato légiutas-kísérő, arra figyelmezteti a videójában az embereket, hogy ne üljenek az ablak mellé, mivel azok nagyon koszosak lehetnek. Sok utas az ablaknak vagy a repülőgép oldalának támaszkodik az utazás során, pedig nem tudni pontosan, hogy korábban hányan értek hozzá a felülethez. A férfi a következő tanácsot osztotta meg TikTokon: „Ne aludj el, valamint ne támaszkodj neki az ablaknak!" Az Origo korábban azt is megírta, hogy a mellékhelyiség a legkevésbé higiénikus hely a repülőgépen.

A légiutas-kísérő szerint érdemes hosszú nadrágot viselni utazáskor Forrás: Shutterstock/Friends Stock

Mindemellett a légiutas-kísérő arra is felhívja a figyelmet, hogy a repülőgépen való utazáskor érdemes hosszú nadrágot viselni, így megelőzve a lehetséges megbetegedéseket.

A férfi elmondása szerint az üléssel való közvetlen érintkezés veszélyes lehet, mivel számos baktérium élőhelye lehet az ülőhely. Továbbá a hosszú nadrág megfázástól is véd, mivel a repülőgépen működő hideg légkondicionáló miatt könnyen megbetegedhetnek az utasok - árulta el a steward.