Orbán Viktor huszadik évértékelője

Események

Orbán Viktor évértékelő beszéd Közéleti személyiség foglalkozása magyar zászló miniszterelnök politikus SZEMÉLY SZIMBÓLUM zászló
Budapest, 2017. február 10. Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2017. február 10-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban. Az eseményt 1999 óta tartják meg minden évben, azaz jubileumi, 20. alkalommal kerül sor az évértékelőre.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül30 bejegyzés
15:44
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Huszadik

Ma tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban. Az eseményt 1999 óta tartják meg minden évben, azaz jubileumi, 20. alkalommal kerül sor az évértékelőre.

15:52
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Megroppanó liberális-globalista világrend

Tavalyi évértékelő beszédében a miniszterelnök a liberális-globalista világrend megroppanásáról beszélt, különösen az amerikai elnökválasztás és a brexit kapcsán.

15:56
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Nem babra megy a játék

A migrációs válságra rátérve Orbán Viktor arról beszélt tavaly: Ez nem játék, és nem babra megy, a legsúlyosabb tétek forognak ott kockán. A nyugati emberek úgy érzik, nemzedékekre eldőlhet a sorsuk. S ebben nincs semmi patetikus túlzás. Folytathatják-e a szüleiktől örökölt életmódot, vagy valami

16:00
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Teljesen megtelt a terem

Teljesen megtelt a terem a Várkert Bazárban Orbán Viktor évértékelő beszédére. 

16:02
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Megérkezett Orbán Viktor

Megérkezett Orbán Viktor miniszterelnök. 

16:05
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Balog: Nagy a jelentősége a mostani beszédnek

Balog Zoltán azt mondta, hogy különös jelentősége van a mostani beszédnek, főleg a következő 50 nap miatt. A miniszter Noéra hivatkozott a beszédében, mivel őt is sokan bolondnak nézték, amikor elkezdte a bárkát építeni. Nem lehet könnyű annak, aki látja az idők jeleit, és látja a bajt, és megpróbál ellene tenni - tette hozzá. 

16:07
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Nemcsak április 8-ig tart a küzdelem

Balog elmondta, hogy előttünk van egy nagy baj, nem mindenki látja a jövőt. A magyarok és a közép-európaiak többsége látja, hogy egyre nagy a baj - tette hozzá. A politikus szerint azért vannak itt, mert a küzdelem, amit folytatnak az nemcsak április 8-ig tart, a tét nagyobb és magasabb - zárta szavait. 

16:09
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Mindig izgalommal készülök erre a beszédre

Orbán Viktor miniszterelnök azzal kezdte a beszédét, hogy mindig izgalommal készül erre a találkozóra. A gondolatokat és témákat tekintve a bőség zavarával küzd, de a fő probléma az idősíkok összessége. Ma még izgalomban tart, hogy 49 nap múlva itt a választás, és 30 éve alakult a Fidesz. Mindezeket kéne összehangolni - mondta Orbán Viktor. 

16:11
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Jól sikerült ez a nyolc év

Orbán Viktor elmondta, hogy nem neki kell dícsérnie magát, hanem beszéljenek a tények. Mindezt a politikában nem lehet betartani. Elmondta, hogy az ellenzék igazságtalan dolgokat vág a fejükhöz, de kellő szerénységgel ki kell mondani, hogy ez a nyolc év jól sikerült, jobban mint amennyire gondoltuk. 

16:13
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Nyugdíjprémium és munkahelyek százezrei

A kormányfő beszédében kiemelte, hogy sikerült 700 ezer új munkahelyet létrehozni, nyugdíjprémiumot fizethettek. Külön kiemelte, hogy mennyire pozitív volt Matolcsy György tevékenysége. Titokban reménykedtem, hogy tető alá hozunk egy olyan bérmegállapodást, amit mindenki vállalni tud, de ez is megtörtént. Nem gondoltam volna, hogy az agrárkamara ilyen gyorsan újjászervezi magát - mondta a kormányfő. 

16:15
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Kultúrnép maradt a magyar

Orbán Viktor kiemelte, hogy elvárás volt a részéről, hogy kiszabaduljanak az emberek a hitelcsapdából. Nem számított arra, hogy az életformánk ilyen nyolc év alatt regenerálódik, sportolóink száma több mint kétszeresére emelkedett - tette hozzá. Jó érzés látni, hogy a magyar nép minden gazdasági megrázkódtatás ellenére kultúrnép maradt - mondta Orbán Viktor. 

16:17
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

"Közel sem értünk a munkánk végére"

Kihoztuk ebből a nyolc évből, amit emberi számítás szerint ki lehetett hozni. Ez a nyolc év nemcsak vállalható, hanem büszkének is lehet rá lenni - jelentette ki a kormányfő. Orbán Viktor szerint aki azt mondja, hogy Magyarország elérte a céljait, az nem mond igazat. Magyarország jobban néz ki, mint nyolc évvel ezelőtt, de nem úgy néz ki, ahogyan szeretnénk - tette hozzá. Közel sem értünk a munkánk végére, még van bőven tennivaló - mondta a politikus. 

16:19
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Milliók hisznek a magyar modellben

Abban hiszek, hogy a családok tartják meg gerinc módjára az országot, ezért a gyermekvállalást támogatni kell - mondta Orbán Viktor. Ha mindezt megtesszük, akkor nemcsak kevesebben leszünk a Kárpát-medencében, hanem többen. Meg kell őriznünk a függetlenségünket és a szabadságunkat. Ez a magyar modell, aminek része a kemény munkának a becsülete - tette hozzá. A magyar modell nem azért működi mert az ország vezetői hisznek benne, hanem magyarok milliói - mondta a kormányfő. 

16:21
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Nem vagyunk pénzügyileg kiszolgáltatva

Orbán Viktor kiemelte, hogy az elmúlt nyolc év legnagyobb eredménye, hogy egyre többen hisznek a magyar modellben. Köszönettel tartozunk a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak, valamint a magyar fiataloknak - tette hozzá. Nagy eredménynek nevezte a házasságkötések számának a növekedését, valamint a születések számának bővülését. Ma már nem vagyunk pénzügyileg kiszolgáltatva senkinek - tette hozzá.  

16:22
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Nem szabad az országot a internacionalisták kezébe adni

Orbán Viktor kiemelte, hogy nemzeti kézben van a közművek és a bankrendszer jelentős része, valamint a hazai médiumok jelentős része is. A függetlenségünk most megvan, de azt időről időre meg kell védeni. Nem szabad az országot a internacionalisták kezébe adni - tette hozzá. 

16:26
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

"Nekünk Magyarország az első "

A magyar politikában mi biztosítjuk a folyamatosságot és a tapasztalatot, 16 évet voltunk ellenzékben és 12 évet kormányon - összegezte Orbán Viktor a Fidesz teljesítményét. Most minden együtt van tapasztalat és bátorság, valamint nemzetközi tekintély és emelkedő pályán lévő ország - tette hozzá. A kormányfő szerint a haza persze tele van túlcsurduló érzelmekkel, de a haza egy szívbéli horgony. A hazafiak inkább elismerést érdemelnek, hogy kivetik ezt horgonyt - tette hozzá. Nekünk Magyarország az első - mondta a kormányfő.  

16:28
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

A szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek

A kormányfő szerint a Fidesz-KDNP többek között annak köszönheti a sikerét, hogy süllyesztőbe került a politikai korrektség. A szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek a pórázt pedig az IMF-ne - tette hozzá. Budapesten a világos beszéd a legfontosabb. 

16:31
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Nem hiszek a szememnek

Orbán Viktor elmondta, hogy mindenki tudja, hogy a Fidesz nem beszél a levegőbe, keményen dolgozunk, és általában teljesítjük, amit vállaltunk. Nem dolgom más pártokkal foglalkozni, de ez aligha kerülhető el. Nem hiszek a szememnek, amikor nézem a többi párt állapotát. Nem tudom, hogyan tudnak bizalmat kérni ezek az erők. Az egyik baloldali párt idegenlégióst igazolt, aki kivezetheti az MSZP-t a parlamentből. A másik baloldali párt visszavedlik egy virtigli kommunista párttá - mondta Orbán Viktor. 

16:32
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Ennél az ellenzéknél többet érdemel az ország

Egy másik párt azt mondja, hogy lehet más. A legabszurdabb, hogy egy nemzeti párt azzal áll elő, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye - mondta Orbán. Ez a mai magyar valóság, ilyenek a kormányzásra jelentkezők. Magyarország ennél többet érdemel - mondta a kormányfő. 

16:34
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

78 százalék megőrizné a keresztény kultúrát

Mi azok vagyunk, akik azt gondolják, hogy Európa utolsó reménysége a kereszténység - mondta Orbán Viktor. Magyarroszágon az emberek 78 százaléka azt szeretné, ha megőriznénk kersztény kultúránkat és hagyományainkat. 

16:38
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

60 millió bevándorló indul el 2020-ig Afrikából

Orbán Viktor rátért a migrációs válságra, és kijelentette, hogy Nyugat-Európában egyre nagyobb teret hódít az iszlamizáció. Egyetértés van abban is, hogy Afrika olyan erőt képvisel, ami mindent felülmúl majd, tízszer annyi fiatalja lesz Afrikának, mint Európának 2050-re. A fő kérdés, hogy Kínához és Indiához hasonlóan sikerül-e az afrikai országoknak felemelkednie. Ha nem lesznek sikeresek ezek az országok, akkor óriási nyomás nehezedik majd Európára. 

16:41
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Nyugat-Európa bevándorlóövezetté vált

A legrosszabb rémálmaink válhat valóra - mondta a kormányfő azzal kapcsolatban, hogyan változik meg Európa demográfiai képe. A legnagyobb vita Nyugat és Közép-Európa között, hogy elkanyarodott egymástól a két térség alapvetése - mondta a politikus. Míg Nyugaton bevándorlóországgá váltak a korábbi nagyhatalmak, a városok fokozatosan iszlamizálódnak - mondta a kormányfő. Bármi is volt a kiváltó ok, a nyugati országok kevert népességű országokká váltak. Mindez azt jelenti, hogy az iszlám nemcsak délről, hanem nyugatról is kopogtatni fog Közép-Európa ajtaján. 

16:43
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: A veszély Nyugatról fenyeget

Orbán Viktor közölte, mi stabilan állunk a lábunkon, a legnagyobb áradatot is meg tudnánk állítani. A helyzet az, hogy a veszély Nyugatról fenyeget, mindent a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok hozzák a fejünkre - tette hozzá. Azt akarják fogadjunk be migránsokat és váljunk kevert népességű országgá. Mi azokkal a nyugati politikusokkal vagyunk szolidárisak, akik meg akarják őrizni a keresztény alapokat. 

16:46
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Nem reménytelen a küzdelem

A harcot amit vívunk, nem tartjuk reménytelennek. A V4 országok szilárdak, Ausztria most fordul hazafias-keresztény irányba, és várva-várjuk az olasz választsái eredményeket - mondta Orbán Viktor. Forza Itália - tette hozzá. A kormányfő ezek után felsorolta azoknak a politikusoknak a nevét, akiknek beletört a foga Magyarországba: Matteo Renzi, Martin Schulz, Christian Kern és Werner Faymann. 

16:48
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Nem vagyunk birkák

Vannak, akik a globalista elittől kapott zsoldjukat nem akarják elveszíteni - mondta a kormányfő. Mi magyarok a migránsokkal összevetve képzettebbek vagyunk - tette hozzá. Kiemelte, hogy már évekkel ezelőtt meg akarták teremteni a Soros-féle embertípust, az ő nézőpontjukból a migránsok lényegesen jobb alapanyagot jelentenek, mint a magyarok - tette hozzá. Nem vagyunk birkák, akik csendesen álldogálva várják, hogy beteljesedjen a végzetük. 

16:51
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Jogi eszközökkel a migráció ellen

A kormányfő kijelentette, hogy jogi eszközökkel lépnek fel a migrációval szemben, és a nemzetközi arénában is harcolni fognak a migráció ellen. Orbán Viktor kijelentette, hogy nem fogadják el a kötelező kvótát. Holnap európai törvényjavaslatot ad át az uniós soros elnökének, a bolgár miniszterelnöknek az európai határok légmentes lezárásáról. Az ENSZ migrációs tervezetéről azt mondta, hogy a javaslat bevándorláspárti, de ennek ellenére Magyarország a tárgyalóasztalnál marad és megpróbálja megváltoztatni a dokumentumot. 

16:55
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Sikerrel is járhatunk

Orbán Viktor elmondta, hogy érti, hogy az ENSZ tagjainak 80 százaléka migránsokat kibocsátó ország, de ez nem jelenti azt, hogy a szervezetet ennek alapján kellene átalakítani. Úgy látja, hogy azoknak az embereknek kellene lebontania a kerítésüket, akik az effajta javaslatokat megfogalmazzák. Soros György szervezetei nemcsak Brüsszelben, hanem New Yorkban is erős pozíciókkal is rendelkezik. Az üzletember nemcsak velünk, hanem Trump elnökkel és Izraellel is összeütközésbe került. Ha lesz elég szövetségesünk sikerrel is járhatunk. 

16:57
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

"Politikai ellenfeleink reménytelen helyzetben vannak"

A kampány befogta a valóság száját, politikai ellenfeleink reménytelen helyzetben vannak, mivel nem álltak mellénk a legfontosabb időkben. Kihátráltak a kerítésépítésből, letagadták a kötelező kvótát és a Soros-tervet. A reménytelenség gyűlöletet szül - tette hozzá. A választás nekünk ünnep, őrizzük meg a derűnket - mondta a kormányfő. 50 nap múlva mindenki megérkezik, kalandra fel, hajrá magyarok - zárta beszédét a kormányfő. 

16:58
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Véget ért a XX. évértékelő beszéd

Véget ért Orbán Viktor miniszterelnök huszadik évértékelő beszéde. 

16:58
február 18, 2018
Vágólapra másolva!

Balog: Támogassák a Minority Safe packet

Balog Zoltán végül arra kérte a jelenlévőket, hogy támogassák a Minority Safe pack nevezetű kezdeményezést.