Lezárják a rakpartokat szerda este

Vágólapra másolva!
Várhatóan este 8 órától zárják le a forgalom elől mindkét alsó rakpartot teljes hosszában. A budai alsó rakpart Mozaik utca és Margit híd közötti szakaszát már délután lezárták.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOVárhatóan szerda este 8 órakor lezárják a budai alsó rakpartot a Lágymányosi híd és a Margit híd között, valamint a pesti alsó rakpartot a Dráva utca és a Közraktár utca között. A budai alsó rakpart Mozaik utca és Margit híd közötti szakaszát már délután lezárták.

Az alsó rakpartokon parkoló autókat elszállítják, az ezzel kapcsolatos költségek a tulajdonosokat terhelik.

Árvíz Európában - az [origo] cikkgyűjteménye/itthon/20020813arviz.html

A rakparton mindenütt jelzőtáblák jelzik az árvízveszélyes útvonalat, a parkolóautomatákat és jelzőlámpákat elszállították.

Az elmúlt napokban is tapasztalható forgalmi dugók tovább fokozódnak a fővárosban az alsó rakpartok teljes lezárásával. A főpolgármester szerint pénteken lesz a legsúlyosabb a helyzet Budapesten. A várható forgalmi dugók miatt Demszky Gábor azt javasolta a fővárosiaknak, hogy a következő napokban autóik helyett a tömegközlekedési eszközöket használják, ugyanis Budapest az alsó rakpartok nélkül nem tudja biztosítani a közlekedést.