Járőrautót tört össze egy száguldozó Porsche

Vágólapra másolva!
Használhatatlanná vált egy járőrautó, egy rendőr pedig könnyebben megsérült, amikor egy száguldozó Porschét próbáltak megállítani Hódmezővásárhelyen. A sofőr elmenekült, az autót a város külterületén találták meg.
Vágólapra másolva!

Egy rendőr könnyebben megsérült, amikor a járőrök egy nagy sebességgel haladó Porschét akartak megállítani Hódmezővásárhelyen péntekre virradó éjszaka - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a városban száguldozó kocsit, ezért több rendőrautó keresni kezdte.

Egy civil autóban ülő járőrpár vette észre, hogy a Porsche velük szemben halad, ezért rádión segítséget kértek. Néhány másodperc alatt érkezett egy megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautó. Amikor a söfőr ezt észrevette, hirtelen befékezett, a rendőrautó pedig hátulról a Porschénak ütközött.

A Porsche sofőrje a helyszínről elmenekült. Az autót Hódmezővásárhely külterületén a reggeli órákban a rendőrök megtalálták, a sofőrt még keresik. A baleset következtében egy rendőr könnyebben megsérült, a Ford Focus rendőrautó használhatatlanná vált. A pontos körülményeket a rendőrség még vizsgálja.