Elszállították a Fenevadat

Vágólapra másolva!
Egy traileren szállították el hétfőn Fürst György Beast 1 rendszámú autóját. Az [origo] egyik olvasója lefotózta a Népliget közelében trailerre erősített Rolls Royce-t.
Vágólapra másolva!

Egy traileren szállították hétfőn Fürst György Rolls Royce-át az [origo] egyik olvasója szerint. A beküldött képen jól látszik, hogy a Beast 1 rendszámú Rolls Royce Phantomot egy traileren szállítják a népligeti Ferencváros-pálya közelében a Hungária körúton.

A korábbi terézvárosi alpolgármester az elmúlt hetekben többször is bekerült a hírekbe autójával, szabálytalan parkolások, valamint legutóbb egy kerékbilincs miatt. Fürst György politikusi karrierje befejeztével éveken át vezette a parkolási ügyekért felelős Centrum Kft.-ét.

Forrás: Surányi Ákos
Egyelőre nem tudni, hogy mi a probléma Fürst autójával

Fürst autójához nem sok hasonló modell látható a hazai utakon, mert egyedi rendszámtáblája is van: az szerepel rajta, hogy Beast 1, vagyis magyarul Bestia 1. Az [origo] információi szerint az autót évekkel ezelőtt, használtan, negyvenmillió forintért vásárolta meg Fürst egy budai autókereskedésben. A cég névtelenséget kérő tulajdonosa azt mondta, hogy az elmúlt öt évben mindössze négy ilyen típusú autót adtak el. Hozzátette, hogy újonnan százmillió forinthoz közelít ezeknek a Rolls-Royce-oknak az ára.