Sztárfocistával hozták hírbe Demcsák Zsuzsát

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Sztárfocistával hozták össze a TV2 csinos műsorvezetőjét, Demcsák Zsuzsát. Curtis, a rapper a hamarosan megjelenő könyvében írt az állítólagos románcról. 
Vágólapra másolva!

Curtis, azaz Széki Attila hírességekről is ír a hamarosan megjelenő könyvében. A Blikk értesülései szerint Demcsák Zsuzsáról így fogalmaz az egyik oldalon:

„A TV2 Mokka című műsorában például Demcsák Zsuzsa támadott le, igyekezett élő adásban megalázni, minden szavából érződött, hogy a saját története miatt gyaláz engem." Majd hozzáteszi:

A csinos műsorvezetőt egy sztárfocistával hozták hírbe Forrás: TV2

Hogy pontosan mire gondol, azt bővebben is kifejti a rapper. „Ő is eljátssza az ártatlan királylányt, holott bőven van vaj a füle mögött." Ahogyan fogalmaz: "Demcsák is mocskos dolgokat művelt.

Egy korábbi újpesti focista is volt a szeretője, mi több, úgy bánt azzal a csávóval, mintha a csicskája lenne"

– írta Széki Attila, aki semmilyen bizonyítékkal nem támasztotta alá az állításokat.

A Blikk megtalálta az újpesti futballistát, aki korábban válogatott játékos is volt. A leírtakat egyszerű mesének tartja. A lap kereste Demcsák Zsuzsát is, ő azonban nem akart nyilatkozni.

Demcsák Zsuzsa házassági ajánlatot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150505-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-ket-hazassagi-ajanlatot-is-kapott-az-egyiket-berki-krisztiantol.htmlNyíltan flörtölt egymással Gesztesi Károly és Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/intim/20150424-gesztesi-karoly-szinesz-es-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-mokka-elo-adasaban-flortoltek.htmlKirúgott kollégáikért harcolnak a TV2 képernyőseihttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kirugott-kollegaikert-harcolnak-a-tv2-kepernyosei-karasz-robert-demcsak-zsuzsa-varkonyi-andrea-berki.html