Vágólapra másolva!
Stratégiai megállapodást között a British Telecom (BT) és a magyar kormány. A szolgáltató központ az elmúlt években megduplázta alkalmazottai számát, 2 ezer főt foglalkoztat. 
Vágólapra másolva!

A megállapodással a kormány a munkavállalók továbbképzését és az oktatási és szakmai képzési lehetőségek további fejlesztését kívánja támogatni. A BT - a világ egyik legnagyobb, kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalata - pedig megerősítette elköteleződését, hogy bővíti regionális szolgáltató központját és tevékenységeinek körét.

Ez több munkahelyet teremt majd a magasan képzett szakemberek számára olyan területeken, mint a műszaki tervezés, az információbiztonság és az üzleti támogató szolgáltatások.

A stratégiai együttműködési megállapodást a kormány részéről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a BT részéről Szabó Zoltán, a BT Magyarországon működő Regionális Szolgáltató Központjának ügyvezetője és Grócz Mária, a központ HR-igazgatója írta alá. A BT az aláírási ceremónián bejelentette, hogy az elmúlt két évben 1000 új munkahelyet teremtett, és ezzel megduplázta hazai alkalmazottainak számát: dolgozóinak létszáma így elérte Magyarországon a 2 ezer főt.

Szabó Zoltán Forrás: AAL LRIGHTS/Soos Bertalan

Szabó Zoltán elmondta: „Ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatásokat várnak el tőlünk, és a szolgáltató központjaink által nyújtott minőség a legfontosabb megkülönböztető előnyünk. Hazánkban

A BT munkavállalóinak 92 százaléka magyar, 85 százalékuk felsőfokú végzettséggel rendelkezik, átlagéletkoruk 32 év.

A cég 17 éve van jelen Magyarországon, a budapesti és debreceni irodáiban dolgozó szakemberek 15 országban, 18 különböző nyelven nyújtanak szolgáltatást a BT leányvállalatai, üzleti partnerei, valamint több mint 3000 multinacionális szervezet számára.