Megtámadtak egy pincért egy bajai étteremben

Garázdaság miatt nyomoztak a bajai rendőrök egy házaspárral szemben, akiknek problémájuk akadt a kiszolgálással az egyik étteremben, ezért egyikük a pincér nyakába borította a halászlevét, a másik pedig nekiesett.
A pincér ingét bűnjelként lefoglalták a rendőrök
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt nyomoztak a bajai rendőrök az ellen a házaspárral ellem, amelynek problémája akadt a kiszolgálással egy étteremben, ezért egyikük a pincér nyakába borította a halászlevét, a másik pedig nekiesett.
Vágólapra másolva!

Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe augusztus 1-jén dél körül. A hungarikumnak számító bajai halászlevet rendelték ebédre. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. Nem sokkal ezután a háromtagú család tagja, az asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel. Azt kérte a pincértől, hogy cseréljék ki a halát, aminek egy részét már megette. Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszony ettől nagyon dühbe gurult és veszekedni kezdett a felszolgálóval.

Szidta és a pincér nyakába borította a levest.

A pincért közölte, hogy el a családnak el kell hagynia az éttermet.

Ekkor állt fel a családfő és megtámadta a felszolgálót.

A verekedésnek a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

a pincér ingét bűnjelként lefoglalták a rendőrök Forrás: Police.hu

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt indítottak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.