Kiderült: Lopott a barátaitól, lopott a boltokban, a lopott ruhákat meg eladta a Voice zsűritagja

Manuel
Vágólapra másolva!
Gátlástalan tolvaj volt Manuel, az RTL Klub kínosan megbukott valóságshow-jának, a Voice-nak a zsűritagja. Ez úgy derült ki, hogy maga dicsekedett ezzel egy másik RTL Klub-figura, a Márki-Zay Péter kampánytanácsadójaként is dolgozó VV Zsolti Youtube-műsorában.
Vágólapra másolva!

VV Zsolti műsorában Manuel elmondta, "(...) elkezdtem ugye lopkodni az iskolában. Merthogy én azért lettem először kirúgva onnan hatodikból, mert elkezdtem pénzt lopni. Tudod a lopás az hatodikos koromtól kezdve így azért kitette az életemnek egy részét, mert például hatodikban úgy kezdődött az egész, hogy tudod láttam, hogy mindenki szünetben ment a büfébe és akkor vették a melegszedvicseket. Volt egy görögdinnyés almás Topjoy, és azt én mindig akartam inni és nem tudtam, és tudod így hatodikos koromban valahogy nem tudom, hogy hogy jutottam el odáig, hogy akkor most az első alkalom, hogy én kiveszem valakinek a zsebéből a pénzt, de eljutottam, és ez váltotta ki belőlem, hogy én is szerettem volna."

Az RTL Klub bukott tehetségkutatónak álcázott valóságshow-jának zsűritagja itt nem állt le.

Manuel elmondta:

Az RTL Klub legújabb büszkesége, Manuel Forrás: RTL/The Voice

Feltehetően a Voice-"sztár" nem gondolta végig, hogy a legutolsó történet nem annyira illik bele abba a (hazug) szerepbe, hogy nehéz gyerekkora volt, éhes volt, ezért lopott az osztálytársaitól, barátaitól, satöbbi, satöbbi. (Jegyezzük meg: sok, nehéz helyzetben felnőtt ember nem volt tolvaj gyerekkorában.)

De aztán ő maga mondja el: drága ruhák kellettek neki, amivel (mármint a lopott drága ruhákkal) még seftelt is.

Az RTL Klub feltehetően még büszke is bukott műsorának zsűritagjára.