Így röhögnek a hisztiző Magyar Péteren és kornyikáló sofőrjén, Ripacs Ervinen az interneten - mémek!

Magyar Péter, tüntetés, baloldali tüntetés, Kossuth tér, Budapest, 2024. 04. 06.
Magyar Péter Gyurcsány Ferenc szavaival fenyegette meg portálunkat
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Magyar Péter tegnapi tüntetése meglehetősen komikusra sikeredett, ezzel pedig kiváló alapanyagot szolgáltatott a közösségi médiás véleményformálóknak. Bohár Dániel már csak simán Pszicho Petinek nevezi a baloldal legújabb reménységét, a kétségtelenül gyenge színészt, Nagy Ervint pedig Ripacs Ervinnek. Deák Dániel szerint Magyar olyan beszédet mondott, mintha azt a ChatGPT-vel íratták volna, de a többiek sem kímélték a szánalmas politikusjelöltet. Nézzük a legszórakoztatóbb véleményeket, mémeket!
Vágólapra másolva!

Bár Magyar Péter komoly erődemonstrációnak szánta a tegnapi tüntetését, az végül kínos unalomba fulladt. Az esemény egyedül a sok-sok ügyetlenkedés miatt maradhat emlékezetes a politikakedvelők számára: Magyar Péter dühkitöréseiről, bántóan semmitmondó beszédéről, az ősbaloldali résztvevőkről, illetve a saját magát Magyar Péter sofőrjének kinevező egykori színész, Nagy Ervin rémes kornyikálásáról.

Magas labda volt ez az influenszereknek, akik ki is használták a lehetőséget. 

Bohár Dániel vette észre, hogy ugyanazok a baloldali celebek, politikusok vonultak utcára, akik annak idején a baloldali összefogásért rajongtak. "Megint ugyanazok! Az új balos projekthez kivezényelték a baloldalt, hogy tapsoljanak Pszicho Petinek" - írta a népszerű riporter, aki Pszicho Petinek nevezte Magyar Pétert.

Agresszivitásban a tegnapi baloldali összejövetelen sem volt hiány. Magyar Péter finoman szólva is furcsán viszonyult egy kerekesszékeshez, aki fotózkodni akart vele. Ne csináljuk már ezt! Ki ez a hülye? - mondta a baloldali politikusjelölt. Ibolya Csenge szellemesen kommentálta a jelenetet.

Hálás téma volt az influenszereknek Nagy Ervin színpadi "produkciója" is. "Magyar Péter tüntetésén többször is fellépett a balos ripacs, Nagy Ervin. És énekelt... Vajon miért csinálja ezt Pressman úr az emberekkel? Rettenetes!" - kommentálta Magyar Péter sofőrjének alakítását Deák Dániel, aki megmutatta, hogyan égette magát Nagy.  

Bohár Dániel sem kímélte az RTL Klub sorozatszínészét, és ironikusan mindenkitől elnézést kért Nagy Ervin katasztrofális előadása miatt. 

Szerinte ez még az elfogult baloldali humoristának, a szintén rikácsoló Magyar Péter-hívő, Puzsér Róbertnek sem tetszett volna. Ezt egy szórakoztató videóval támasztotta alá. 

Trombitás Kristóf is belőtte a ziccert és egy filmes ihletésű mémmel értékelte Nagy Ervin teljesítményét. 

Ibolya Csenge szerint a baloldali színész produkciója volt az igazi atombomba - mindenkire nézve. 

Korondy Tamás is hasonlóan látja: pusztító volt Nagy Ervin kornyikálása. 

Az influenszerek Magyar Péter szónoklatát is értékelték. Ahogy mi is beszámoltunk róla, abban nem volt semmi új, Magyar a szokásos baloldali lózungokat puffogtatta, vegyítve az általa korábban már elmondottakkal.  

Deák Dániel elemzőként arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyar produkciója tele volt bakikkal, olyan volt, mintha a 444-es kommenteket ráeresztette volna a ChatGPT-re.  

"Maradjunk annyiban, hogy ennél még Márki-Zayban is több tűz volt!" - Bohár Dániel szerint ennél még Márki-Zay Péterben is több volt annak idején. 

A riporter egy lufis hasonlattal összegezte a szombati demonstrációt: "Egy lufit bármekkorára fújhatsz, akkor is lufi marad…" 

És azt ajánlja a baloldali celebeknek, hogy legközelebb a Kossuth-nóta helyett inkább az Internacionáléval próbálkoznak, az jobban megy nekik. 

Trombitás Kristóf pedig egy mémmel értékelte a Magyar-jelenséget.