Gyöngyösön lehet MDF-es jelölt Fodor Gábor

Vágólapra másolva!
A gyöngyösi választókerületben indulhat MDF-es képviselőjelöltként Fodor Gábor, az SZDSZ korábbi elnöke - írja a Magyar Nemzet, de ezt ő maga még nem erősítette meg. Ha igaz a hír, akkor Fodor egyik ellenfele Vona Gábor Jobbik-elnök lehet.
Vágólapra másolva!

MDF-es képviselőjelöltként, Gyöngyösön indulhat a választásokon Fodor Gábor, az SZDSZ korábbi elnöke - írja meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Magyar Nemzet. Az [origo] kora reggel óta többször hívta Fodort, de a politikus egyelőre nem vette fel a telefonját.

Fodor neve már korábban is felmerült az MDF és az SZDSZ választási együttműködéséről folyó tárgyalásokon, de nem egyéni jelöltként, hanem lehetséges fővárosi listavezetőként. Fodor akkor titkárságán keresztül annyit közölt az [origo]-val, hogy üdvözli a tárgyalásokat, de azokon ő nem volt jelen, és a listán való szereplésre sem kapott felkérést.

Ha Fodor valóban szülővárosában, Gyöngyösön indul, akkor egyik ellenfele Vona Gábor, a Jobbik elnöke lehet. Fodor 2006-ban is Gyöngyösön indult egyéni jelöltként, de az SZDSZ országos listájáról szerzett mandátumot.