Jagger szexuális titkairól írt sofőrje

Vágólapra másolva!
A közös ellenség újra egységbe kovácsolta Mick Jaggert és Sophie Dahlt, az egykori szeretőket. Féltett titkaikat ugyanis megírta az énekes egykori sofőrje, és most közzétenni készül. A pár arra kéri a bíróságot, tiltsa meg a Baby You Can Drive My Car című könyv megjelentetését.
Vágólapra másolva!

Mick Jagger és Sophie Dahl leginkább azon a jeleneten háborodott fel, amelyben a könyv szerzője, Keith Badgery azt fejtegeti, a pár milyen hangosan szeretkezett a limuzin hátuljában, miközben ő vezetett.

Jagger általában nem törődik a szexuális életét taglaló számtalan irománnyal, most azonban végigolvasta a könyv kiadói példányát. Végül több rész törlését is javasolta, többek között az ominózus limuzinos történetét. Miután a könyv tartalmára fény derült, Jagger és Sophie azonnal ügyvédeket fogadtak fel, hogy segítségükkel rávegyék a kiadót, hagyjon ki részeket a könyvből.

Tették ezt annak ellenére, hogy ha az eset bíróságra kerül, könnyen lehet, hogy az egykori szeretőknek eskü alatt kell nyilatkozniuk szexuális életükről. A pár 2000 októberében a párizsi divathetek alatt ismerte meg egymást, s Sophie könnyű áldozatnak bizonyult a hírhedt nőfaló számára.

Sophie számára Jagger nem volt jó befektetés. Csak néhány hónapot töltöttek együtt az énekessel, ráadásul amikor akkori barátja, a filmes Griffin Dunne rájött az esetre, szakított a modellel.


Korábban:
Jagger egyre magasabbra vágyik
A Stones léghajóról indul világot hódítani
A Stones is nemet mond a királynőnek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Rolling Stones albumaival!