Geri gyereket adoptál, ha nem találja meg a nagy Őt

Vágólapra másolva!
Az ex-Spice Girl Geri Halliwell azt fontolgatja, ha belátható időn belül nem sikerül megfelelő apajelöltet találni maga mellé párul, akkor örökbe fogad egy kisgyermeket.
Vágólapra másolva!

A jelenleg egy brit popzenei tehetségeketkutató show zsűrijeként tevékenykedő 30 éves énekesnő alig várja, hogy édesanya lehessen. A félresikerült románcok sorozata azonban aggodalommal tölti el; attól fél, a nagy Ő esetleg nem bukkan fel időben. Legutóbbi barátját, Demian Warnert akkor ismerte meg, amikor a Betty Ford klinikán evészavaraival kezelték. A kapcsolat eleinte jól alakult, később azonban megfeneklett - a bulvárlapok szerint Geri miatt, aki gyakorlatilag elviselhetetlenül rigolyás.

Ki a legtehetségesebb énekesnő? http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32962Gyarapítsa CD-gyűjteményét Geri albumaival!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=HALLIWELL

Geri így fogalmazta meg anyasági terveit "Bármely emberi lény számára a legnagyobb ajándék, ha gyermeke lehet. Megtanulod, milyen önmagadat a háttérbe helyezni és figyelni,ahogy a gyereked Batman-jelmezben, teljesen szabadon, a legszélesebb mosollyal az arcán az utcán szaladgál . Nem hiszem, hogy rajtam múlna, de ha semmi sem sikerül, hát örökbe fogadok egy bébit. Komolyan gondolkozom ezen."

Az énekesnő egyébként nemrégiben leplezte le saját viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumában. Az utánzatot egy kicsit hidegnek tartja, viszont a bábu szeme véleménye szerint szebb, mint az övé. Az énekesnő egyszer már majdnem kapott egy viaszfigurát a nevezetes kiállítóhelyen, de vesztére pont akkor vált ki a Spice Girls-ből, amikor az együttes tagjai bekerültek a nevezetességek közé.