Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Egyelőre úgy tűnik, hogy az egykori Spice Girl, Victoria Beckham karrierje komoly hullámvölgybe jutott, mivel egy hónap alatt mindössze hétezer darabot sikerült eladni az új DVD-jéből.
Vágólapra másolva!

Teljes érdektelenség, rideg közöny övezi David Beckham feleségének újabb próbálkozását a The Sun szerint - erre utalnak a riasztó eladási adatok. Valószínűleg elégtelen lehetett a reklámkampány, talán sokan nem is tudnak a kiadványról, mindenesetre egy hónap alatt csupán hétezer DVD talált gazdára. Ezzel a szomorkás, vékonyka eredménnyel Posh Spice pusztán a DVD-lista cseppet sem megtisztelő 95. helyére tornázta fel magát.

Victoria érthetően csalódott: ő rekordokat akart döntögetni a speciális kiadvánnyal. A DVD hat dal mellett egy dokumentumfilmet is tartalmaz, mely bemutatja a híres párocska mindennapi életét, ugyanakkor fokuszál a nők bálványára, Davidre is. Az énekesnő nem tartja katasztrofálisnak a The Real Beckhams eladási mutatóit, mivel szerinte alapvetően nem egy zenei kiadványról van szó. "Ez nem egy zenei termék. A dalok mellett harmincpercnyi, eddig nem látott felvételt tartalmaz, és a Beckham családról is vannak képek rajta" - magyarázkodott Posh menedzsere.

Az énekesnő karrierje vélhetően nem ér még véget, hiszen a Let Your Head Go / This Groove című kislemeze jól kezdte az évet, január első hetében például a brit lista harmadik helyre kapaszkodott fel.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről