Johnny Depp Aguilera új kiszemeltje

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera kiszemelt áldozata legújabban Johnny Depp. A 23 éves énekesnő szerint a 40 éves színész kifejezetten a zsánere.
Vágólapra másolva!

Bár az egykori New York-i festő, Jean Michel Basquiat is megdobogtatná Christina szívét (ha élne), Depp is a kedvencei közt van. Aguilera, aki tagadja azokat az állításokat, melyek szerint eljegyezte barátját, Jordan Bratmant, így nyilatkozott: "Johhny Depp nagyon vonzó. Azért tetszik, mert nem az a tipikus szépfiú. Vonzódom az intellektuális pasikhoz, de ha valakivel randevúznék, az Jean Michel Basquiat lenne. Nagyon kedveltem őt."

Közben a WENN beszámol arról is, hogy mitől lesz igazán jókedve a popcsillagnak. Aguilera, ha jót akar nevetni, csak előveszi valamelyik régi felvételét. A Dirrty című dal előadója nagyot változott 1999 óta, amikor is berobbant a zeneiparba.

"Úgy éreztem, mintha egy skatulyába kerültem volna az első albumomat követően. Amikor felteszem egy régi lemezem, olyan, mintha valami régi évkönyvet lapozgatnék. Amikor az első lemezem felvettem, 17 éves voltam, ma pedig 23 vagyok. Nagyon sokat fejlődtem azóta" - nyilatkozta, dicséretes önbizalommal.