Újabb Ricky Martinok - futószalagon

Vágólapra másolva!
Az egykor igen sikeres együttes, a Menudo kitalálója és menedzsere ezúttal újabb, tinikből álló popcsapatot szervezett. A Menudo fiúcsapat - melynek Ricky Martin is tagja volt kamaszkorában - 20 millió angol és spanyol nyelvű albumot adott el, és kamaszlányok ezreinek szívét törte szét.
Vágólapra másolva!

A hetvenes és nyolcvanas években Latin-Amerikában igen nagy sikert aratott Menudo egykori menedzsere, Edgardo Díaz, bejelentette, hogy újabb fiúcsapatot indít a poplisták ostromára. Tervei szerint a Tic Tac formáció egyfajta zenei forradalmat jelenthet majd a latin országokban - írja a CNN.

John John, Gerardo, Joseph és Luis Miguel igen fiatalok, alig 12-13 évesek. "Mivel sokan követelőztek, végül beadtam a derekam, és megalakítottam a csapatot. Másfél éve készítjük fel a fiatal legénykéket, akik kicsik korban és magasságban, de hatalmasak tehetségben! Ezek a fiúk igen karizmatikusak, saját személyiséggel bírnak, és van bennük valami művészi is!" - lelkendezett a Puerto Ricó-i Kozso az El Vocero című lapban. Az együttes első lemeze júniusban jelenik meg, egyszerre adják ki Puerto Ricóban, az Egyesült Államokban és Mexikóban.

A menedzser próbálkozásait érdemes komolyan venni: az 1977-ben alapított Menudo - bár zeneileg nem nyújtott sok újat és dalszövegei sem voltak elgondolkodtatóan mélyek - 20 millió angol és spanyol nyelvű nagylemezt adott el Latin-Amerikában. A fiúcsapat alapszabálya szerint a 16. életévét betöltött tagnak el kellett hagynia egy együttest - a helyére pedig mindig érkezett egy új legényke. Közel 30 tagja volt így összesen a sikeres popcsapatnak, közülük Ricky Martin futott be komolyabb karriert szólóban.