Michael Jackson a női vécébe jár

Vágólapra másolva!
A Michael Jacksonnal kapcsolatos bizarr történeteket gyarapítja az alábbi hír, amelyben Jacko ezúttal a női vécében tűnt fel Dubaiban, méghozzá sminkelés céljából.
Vágólapra másolva!

Mint az ismeretes, Jacko már nem sokkal az esküdtszék döntése után a Közel-Keletre tette át a székhelyét, és a legutóbbi hírek szerint annyira jól érzi magát ott, hogy - legalábbis a közeljövőben - nem is szándékozik visszatérni Amerikába. Aki azonban azt hitte, hogy a popsztár ezzel a váltással megszabadul a rá annyira jellemző furcsa sztoriktól, az bizony tévedett.

Most éppen egy bevásárlóközpontban kapták rajta, hogy a másik nem számára fenntartott vécében sminkelte magát szombaton. Ugyan egy arab fejkendő takarta az arcát, ám amikor az félrecsúszott, egy nő felismerte a popsztárt, és sikoltozva kiszaladt az illemhelyről.

A London Evening Standard szerint a szemtanú - egy tunéziai születésű tanárnő - megpróbált fényképet készíteni az esetről a mobiltelefonjával, ám hamar szembekerült egy sereg biztonsági emberrel, akik arra kényszerítették, hogy adja át nekik a telefont. Jacksont közben a sötétített limuzinjához vezették, és rövidesen eltávozott az Ibn Battuta bevásárlóközpontból.

A helyi rendőrségtől megszólaltatott Abdul Jalil Mehdi ezredes szerint a hatóságok nem kezdeményeznek eljárást Jackóval szemben, hiszen vélhetően csak egy ártatlan hibát követett el.