Kylie visszatér

Vágólapra másolva!
Betegsége miatt félbeszakított turnéját folytatja Kylie Minogue jövő tavasszal. Az emlőrákja miatt számos kezelésen átesett popdíva már gyógyul, és rajongói hamarosan újra leshetik a koncertek időpontjait.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue idén májusban kénytelen volt lemondani Showgirl turnéjának hátralevő állomásait, miután kiderült, az énekesnőnek mellrákja van. "Mikor a turnét le kellett, hogy fújjuk, természetesen mindenki Kylie egészsége miatt aggódott" - emlékszik egy bennfentes. Akkor nem nyilatkoztak semmit arról, hogy lesz-e esetleges ismétlése az elmaradt koncerteknek, de abban a helyzetben persze senki sem ezzel volt elfoglalva.

A legutóbbi értesülések szerint viszont az ausztrál énekesnő már jobban van. Állapota a sebészi beavatkozás és a kemoterápia után fordult jobbra, de már túl van a nehezén. A jó híreket a turnéin dolgozó csapatával is csak múlt héten közölték. "El tudják képzelni a meglepetésüket és megkönnyebbülésüket, mikor a múlt héten kaptak egy hívást, hogy tavasszal folytatják a műsort" - meséli egy Kylie-közeli forrás.

Kylie Minogue menedzsmentje még májusban, közleményben jelentette be, hogy az énekesnőnél mellrákot állapítottak meg az orvosok. A díva és orvosai már a kezdetektől optimistán nyilatkoztak, mivel a betegséget annak korai stádiumában sikerült kiszűrni. Különös vonzata volt az eseményeknek a később "Kylie-szindrómának" elnevezett jelenség, mely szerint a sztár betegségének hallatán egyre többen mentek el rákszűrésre, és jobban vigyáznak is egészségükre a nők.