Rendőr karját törte a rapper és csapata

Vágólapra másolva!
Letartóztatták Snoop Doggot és csapatának néhány tagját szerdán London Heathrow repülőterén, ahol a rendőrök közül heten is könnyebb sérüléseket szenvedtek a rapperrel és embereivel folytatott dulakodásban.
Vágólapra másolva!

A brit rendőrség tájékoztatása szerint szerdán 30 fő vett részt egy zavargásban, amely a Heathrow repülőtér business várójában tört ki. A rendbontókkal erre közölték, hogy nem szállhatnak fel a járatra, amire jegyet foglaltak, mire azok gorombáskodni és lökdösődni kezdtek a helyszínre érkező rendőrökkel.

Végül hat személyt vettek őrizetbe, és mindegyikük amerikai állampolgár - így a Snoop Dogg néven ismert rapper, Calvin Broadus is. A BBC szerint hét rendőr is könnyebb sérüléseket - vágásokat és zúzódásokat - szenvedett, egyiküknek pedig eltört a keze.

Snoop kíséretével egyébként csak átszállni szeretett volna Londonban, végcéljuk a dél-afrikai Johannesburg volt. A kilencvenes évek elején feltűnt rapper a műfaj egyik legnagyobb sztárja, de filmszínészként is foglalkoztatják az utóbbi időben. Snoopról éppen a héten derült ki, hogy önéletrajzi elemekre épülő regénycikluson dolgozik jelenleg, és a sorozat első része októberben lesz majd olvasható, Love Don't Live Here No More (Többé már nem él itt a szerelem) címmel.