Szokatlan képek Afrikáról az A38-on

Ha Isten is úgy akarja, Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója, fotókiállítás, A38, Frankolores
Vágólapra másolva!
Három, Afrikában készült fotósorozat látható szerda estétől az A38 galériájában. Pályi Zsófia, az [origo] fotósa Mozambikban, Várai Enikő Tunéziában és Floszmann Attila Líbiában készült képeit lehet megtekinteni este 7-től.
Vágólapra másolva!

Szerda este 7-től komplex élményt kínál az A38-állóhajó a Frankolorés fesztivál közleménye szerint: a kiállítóhely falain három különböző képi világgal jelenik meg Afrika: "Mit emel ki összetettségéből egy riporter, egy utazó, és az elmúlás kalandját űző tájképkészítő? Mibe avat be bennünket egy nyugat-afrikai világból jött drámaíró? Hogyan szólal meg Afrika zenéje paprikás lisztben, tepsiben ropogósra sütve?" - ezekre a kérdésekre ígérnek választ a kiállításmegnyitón.

Pályi Zsófia Ha Isten is úgy akarja... - Mozambik, Várai Enikő - Tunézia és Floszmann Attila - Líbia a háború után című munkáinak kiállítása április 28-ig látható. A kiállító fotográfusok valamennyien a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója tagjai, Pályi Zsófia az [origo] fotóriportere, az idei Sajtófotó pályázaton megkapta a legjobb harminc éven aluli fotóriporternek járó díjat.

(További infó itt.)

Fotó: Pályi Zsófia
Pályi Zsófia fotója Mozambikból, a képre klikkelve galéria nyílik!