Tangás fenekét mutogatva kér segítséget az Ázsia expressz sztárja - kép

Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese a közösségi oldalán vetkőzött le.
Vágólapra másolva!

Véget ért az Ázsia Expressz következő évadának forgatása, melyet a Fülöp-szigeteken, és Tajvanon forgattak. A műsor szereplői múlthéten érkeztek haza Magyarországra, akik egy hihetetlen kaland részesei lehettek.

Sáfrány Emese ugyan még csak pár napja van itthon, máris a következő nyaralását tervezgeti. Az Instagram-oldalán a követőitől kért segítséget, amihez egy szexi, bikinis fotót is megosztott.

"Elképesztően imádom a nyarat és a tengerpartot. Most kezdtem tervezgetni az idei nyaralást. Várom a tippeket hova érdemes elmenni kiruccanni" - írta a fotó alá. 

Habár sokan segítettek neki, a kerek, formás feneke és tökéletes alakja igencsak elvonta a figyelmet a kérdésről.

Egyszerűen tökéletes vagy

 - írta egy férfi. 

"Jó kis pogácsa" - bókolt egy másik. 

Paskolnám

 - utalt valaki a fenekére célozva.

Így randizik

Sáfrány Emese élete az elmúlt években a változásokról szólt. Még 2022-ben szakított kedvesével, Ádámmal, a történtek pedig annyira megviselték őt, hogy pszichológus segített neki a feldolgozásban. Nem sokkal később ismét rátalált a szerelem Inti, azaz Zuber Krisztián személyében, azonban 2023 tavaszán szakítottak. Betörtek a légtornász stúdiójába, a drogos teaszeánszos barátnője pedig súlyos sérülésekkel került kórházba. 

A sztár azonban úgy érzi, hogy begyógyultak a sebei, és készen áll egy kapcsolatra. Voltak kellemetlen élményei a randizás terén, amit valószínűleg soha nem fog elfelejteni.

Korábban volt már arra példa, hogy ezt a lépést kihagytam, és egyszerűen annyira nem volt meg a kémia köztünk, hogy le kellett ráznom az ilyen pasikat.

 Ez már alapból kellemetlen, úgyhogy érdemes minden találkozó előtt egy hosszabb beszélgetést megejteni. 

Szerintem a legkiábrándítóbb egy pasiban, ha igénytelen.

 A másik pedig az, ha céltalan az élete, és nem csinál semmi olyan dolgot, ami miatt fel tudok rá nézni. A legvonzóbb viszont az, ha magabiztos, férfias, jó kisugárzása van és tisztelni tudom őt" - vallotta be.

A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében úgy döntött, hogy sajátos módon válogat a pasik között.

"Randizás terén eléggé felkészült vagyok! 

Már a találkozó előtt lecsekkolom a pasikat, nehogy valami olyan meglepetés érjen a randin, ami kínos szituációt szül. 

Ez például lehet egy hosszú beszélgetés, ahol egyébként már sokan nem jutnak át a rostán" - magyarázta.