Kemény verseny, amiben Pumped Gabo is csak negyedik lett

Balaton Sound Buli Balaton Sound 2015 - Csütörtök
Balaton Sound 2015 - Csütörtök
Vágólapra másolva!
Kemény edzés és fegyelmezett étrend. Nem tudtunk meg egy nagy titkot sem a Sound fitneszbajnokától. A bírók szerint a legfontosabb a felsőtest kidolgozottsága egy ilyen versenyen, a vádli legyen szép, de a fürdőgatyától úgysem látszik más.
Vágólapra másolva!

A verseny maga nem túl izgalmas külső szemlélőként. A srácok egymás után vonulgatnak a színpadon, hogy a zsűri minden oldalról megnézhesse őket. A Balaton Sound kétségtelenül ezeknek a srácoknak a terepe, de a legtöbb ember azért még így is normális testzsírszázalékkal rohangál, és érzi jól magát. Nézzük most meg Pumped Gabo bemutatott gyakorlatát.

A videót, amelyben Pumped Gabo táncolni tanítja Kulcsár Edinát, ITT nézheti meg.

Aki nincs benne ebben a sportban, nehezen tudna sorrendet felállítani a srácok között. Szerencsére Toldi Zsuzsi segített nekünk, hogy mit kell igazán figyelni.

Ezután már csak arra voltunk kiváncsiak, hogyan lehet elérni ilyen eredményt ilyen fiatalon. Szabó Gábor (Pumped Gabo) például csak 18 éves, és két versenyszámban is negyedik lett. Az első helyezettet kérdeztük erről.

Ennyi. Találkozzunk jövőre kigyúrva és leszálkásítva a Balaton Soundon. A saját elmés tippjeit, amibe még a Nutella-nyalogatás is beletartozik, maga Pumped Gabo mondta el nekünk.