Kulka János állapota súlyos, de javul

Kulka János SZEMÉLY KÖZÉLETI SZEMÉLYISÉG FOGLALKOZÁSA színész FOTÓ FOTÓTÉMA színpadi jelenet FOTÓ ÁLTALÁNOS próba
Budapest, 2009. március 12. Kulka János Joád szerepében Jean Racine: Atália című színművében, amelyet Valló Péter rendezésében március 14-én mutatnak be a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Kulka János állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható – adta hírül közleményében a színész családja.
Vágólapra másolva!

A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban – írják.

Az Origo is megírta, hogy Kulka Jánost kedden este szállították a mentők kórházba, azóta kiderült, hogy stroke-ja volt, és egy vérrögöt távolítottak el egy agyi érből. A Bors információi szerint a jobb oldali végtagjait, amivel a kórházba szállításkor gondjai voltak, picit tudja már mozgatni, és teljesen tudatánál van. Ha kérdezik, pislogással válaszol.

Kulka János magához tért a műtét után Forrás: MTI/Kollányi Péter

Állítólag a színész jelezte, hogy megismeri nővérét és unokahúgát, és azt is, hogy tudja, mi történt vele. Kulka János állapotáról ellentmondásos hírek keringenek, amíg a kórház, a család vagy a Katona József Színház nem ad tájékoztatást, addig ezek az információk nem tekinthetők hivatalosnak.

A család pénteki közleményében le is szögezi: „A média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok. Kérjük a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.”

A teljes gyógyulásért szurkolnak

Ahogy tegnap megírtuk, sokan fejezték ki együttérzésüket a Kossuth-díjas színésszel. Az RTL Klub mellett Lang Györgyi, Geszti Péter is mielőbbi gyógyulást kívánt Kulka Jánosnak. János gyógyulj néven Facebook-csoport is alakult, ahol a művész teljes gyógyulásáért szurkolnak.