Forgatás közben botlottak a sarki fénybe

Jetlag 
sarki fény
Jetlag izlandi videóklip forgatáson
Vágólapra másolva!
Mi történik, ha egy magyar zenekar Izlandon forgat videóklipet? Teljesen véletlenül „találkoznak” a sarki fénnyel, és elképesztő felvételek készülnek.
Vágólapra másolva!

A Jatlag zenészei és stábja Izlandon forgatottak videóklipet. Egy repülőgéproncshoz indultak, de nagyon fáradtak voltak, az is felmerült, hogy visszafordulnak, de Molnár Tamás, a Jatleg frontembere ragaszkodott ahhoz, hogy folytassák az keresést.

A Jetlag izlandi forgatásán Forrás: Jetlag

A repülőnél felvettek mindent, amit kitaláltak, és már pont indultak volna hazafelé, amikor az operatőr, Almási Bence azt mondta:

Molnár Tamás egy pillanatig azt hitte, hogy az operatőr csak ugratja a fáradt zenészeket. „Mikor felnéztem az égre, eleinte csak néhány halvány, színtelen vonalat láttam, majd kirajzolódtak a zöldes fények, amelyekre titkon mindannyian vártunk” - mondta a frontember, és azt is elárulta, hogy az izlandi klipforgatás tervezése közben felmerült, hogy milyen jó lenne a sarki fényben forgatni.

Így látta a Jetlag a sarki fényt Forrás: Jetlag

Hiába tudták, hogy

alig van esélyül elcsípni a sarki fényt,

a Jatleg tagjai mégis titkon reménykedtek a látványban. Végül akkora szerencséjük lett, hogy nemcsak láthatták, hanem rögzíthették is. Molnár Tamás azt mondta róla, hogy szavakkal leírhatatlan, szürreális jelenség.

Molnár Tamás és Czoller Bence Forrás: Jetlag

A videóklip, amiben az izlandi sarki fény is helyet kap a Sziluett című daluk klipjében lesz, amit november végén mutatnak be.