Britney Spears ismét karcsú

Vágólapra másolva!
Alig két hónapja Christina Aguilera azt jósolta, hogy Britney a szülés után elfelejtheti szép alakját és énekesnői karrierjét. Úgy tűnik, a rivális popdívának mégsem lett igaza, ugyanis alig négy héttel a szülés után az énekesnő már régi fényében tündököl.
Vágólapra másolva!

Britney Spears megmutatta a nyilvánosság előtt, hogy milyen hamar képes újra formába lendülni, ezzel is válaszolva azokra a rosszindulatú jóslatokra, miszerint a 23 éves énekesnő karrierje a gyerekszüléssel véget ért. A popsztár az utcán sétálgatott testőreivel, vaníliashake-et ivott, és lazán sportos öltözékben sétált a fotósok előtt, nem titkoltan büszkélkedve, hogy neki is sikerült visszanyernie régi formáját.

Britney négy hét alatt újra csúcsformába jött, igaz, ehhez nagyon sokat kellett dolgoznia, napi több órát edzett, és több személyes tréner is vigyázta egészségét, mind a tornát, mind az étrendet tekintetbe véve. A gyors eredmény mindemellett Heidi Klum segítségének is köszönhető, aki szintén megdöbbentő gyorsasággal nyerte vissza régi formáját második szülése után, és örömmel adott tanácsokat Britneynek, sőt recepteket és könyveket is küldött az elmúlt egy hónapban.

Az énekesnő ismét megerősítette, hogy tavasszal szeretne színpadra állni, és talán egy új lemezt is kiadni még 2006 folyamán. Most, hogy ismét a munkára koncentrál, nagymamája, Lynne Spears a házukba költözött, hogy vigyázzon a gyerekre és segítsen a fiataloknak az otthoni munkában. A nagyi egyébként remek egészségnek örvend, és Britney elmondása szerint néha jobban bírja a tempót, mint ők maguk.