Christina Aguilera békülne Britneyvel

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a két popdíva rivalizálása sem tarthat örökké, az eddig folyamatosan pocskondiázó Christina Aguilera ugyanis békülékenyebb hangra váltott, éppen annak kapcsán, hogy "ellenfele" anya lett.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben még arról adtunk hírt, hogy Christina Aguilera kemény szavakkal bírálta riválisát, mert véleménye szerint az énekesnő terhessége alatt teljesen elhagyta magát, és szinte biztosra vehető, hogy Britney karrierjének vége van. "Remélem, élvezi majd az anyaszerepet, mert énekesnőként már nem arathat babérokat" - mondta akkor gúnyosan a szexi Aguilera, most azonban úgy tűnik, meghatotta őt Britney gyermekének születése, mert egészen más hangnemben reagált a nagy hírre.

Az MTV-nek nyilatkozva Christina elmondta: nagyon megörült, amikor meghallotta, hogy Britney, akit már gyermekkora óta ismer, egészséges fiúgyermeknek adott életet. "Az asszisztensem közölte velem a nagy hírt, és én iszonyatosan boldog lettem. Nagyon izgalmas időszak lesz ez Britney életében, és én csak a legjobbakat kívánhatom neki."

Már ez a nyilatkozat is elég ahhoz, hogy az eddig örökös harchoz szokott rajongók most megdöbbenjenek, de úgy tűnik, az eddig éles nyelvű popsztár valóban békülni szeretne, ugyanis vőlegényével, Jordan Bratmannel közösen ajándékot is küldtek Britney kisfiának, Prestonnak.