Jamie Oliver egy időre visszavonul

Vágólapra másolva!
A sztárszakács az utóbbi években rengeteget dolgozott, aminek köszönhetően nemcsak világszerte híressé, hanem gazdaggá is vált. A becslések szerint 24 millió eurót sikerült összefőzőcskéznie. Ez a hatalmas népszerűség azonban áldozatokkal járt.
Vágólapra másolva!

Az állandó munka mellett Jamie Olivernek alig jutott arra ideje, hogy a családjával foglalkozzon. Felesége ezt megelégelte, és arra kérte, egy időre akassza szögre a fakanalat, és végre töltsön velük egy kis időt.

Úgy tűnik, Oliver számára a sikernél sokkal fontosabb a családja. Nem sokat gondolkodott ugyanis, felesége, Jools kérésén, a napokban bejelentette: egy időre visszavonul.

"Teljesen belemerültem a munkába, és eközben majdnem megfeledkeztem arról, hogy milyen csodálatos családom van. A jövőben szeretném ezt a hibámat jóvátenni, és felelősségteljes családapaként és férjként viselkedni" - nyilatkozta Oliver, aki egyelőre nem volt hajlandó arról beszélni, hogy mikor térhet vissza. "Ez a kérdés egyelőre nem foglalkoztat. A családommal akarok minél többet lenni" - tette hozzá a 29 éves sztárszakács.