Egyre nevetségesebbé teszi magát Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle, Harry Herceg
Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Harry herceg Nigériába látogatott, ami egy királyi szakértő szerint maga volt a bohózat.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle azok táborát erősíti, akiket a legjobban gyűlöl a közvélemény, és ez alól férje sem kivétel. Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni.

Harry herceg és Meghan Markle viselkedését ezúttal egy királyi szakértő, Charlotte Griffiths elemezte, ugyanis a pár nemrég Nigériában töltött pár napot.

Az egész látogatás egy bohózat, egy hamis királyi turné. 

Meghan Markle körülbelül 3000 fontot érő ruhát viselt Nigériában, ahol hatalmas a szegénység. Ez egyszerűen egy vicc. De legalább jót nevettünk rajta, mert van egy felvétel, ahol Markle mereven néz a himnusz alatt, ami mulatságos" - mesélte. 

Meghan Markle egyébként 43 százalékban nigériai származású, így az ott élők Nigéria új hercegnőjeként emlegetik őt. A pár gyerekei, Archie és Lilibet az Egyesült Államokban, Kaliforniában élnek, így alig találkoznak a királyi család tagjaival, ami a szakértő szerint óriási hiba, ugyanis a későbbiekben a gyerekek is ki lesznek rekesztve, és nem kapnak majd fontosabb feladatokat sem. Ez pedig szüleire egyáltalán nem vet jó fényt. 

Korábban Angela Levin királyi szakértő azt nyilatkozta, hogy állítólag Meghan Markle borzasztó és durva volt az utazás során, és úgy viselkedett, mint egy unott hercegnő - írja a Hindustan Times. 

Meghan Markle és Harry herceg Nigériában
Fotó: Instagram.com/meghanmarkle_fan

Kannabiszfarmon forgat

Mint ismert, Meghan Markle és Harry herceg két műsor gyártását is tervezik a Netflixnél, melyeket közös cégükön (Archewell Productions) keresztül valósítanának meg ismét. A hercegné viszont nem a férjével közös otthonában, a 14 millió dolláros, 4500 négyzetméteres Montecito kastélyban, hanem egy kannabiszfarmon forgatja majd le a főzőműsorát. A helyieket borzalmasan zavarja a jellegzetes szag. A lakosok szerint a szag fejfájást, hányingert és légzési problémákat okoz.

2019-ben Santa Barbara adott otthont a legálisan termesztett kannabisz 35 százalékának. Ma a területet „Kalifornia kannabisz fővárosaként” ismerik. A rekreációs kannabisz a kaliforniai Carpinteria-völgyet és Santa Barbarát a világ egyik legnagyobb termesztő régiójává tette.