Sztriptízleckét ad vásárlóinak egy párizsi áruház

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Több mint 2500 négyzetméteren csupa selyem melltartó, színes bugyi és tanga. A Galeries Lafayette új boltjában, a fehérnemű között helyet kapott a sztriptízóra is. - Egy profi bemutatóján fedezhetik föl a vevők azokat a mozdulatokat, amelyekkel szexisen lehet fölfedni a csábító alsóneműt - írja az áruház a honlapján, hozzátéve, hogy az órát csak hölgyeknek szánta.

Lea, a sztriptíztáncos elmondta, hogy az órák nem lesznek közönségesek, sokkal inkább művésziek. - Ezeket az órákat olyan hölgyeknek szánjuk, akik a csábítót szeretnék eljátszani, hogy földobják a kapcsolatukat, vagy hogy meglepjék a partnerüket, de nem tudják, hogyan is kell ezt csinálni - mondta Lea. - Például azt tanácsoljuk, hogy ha nadrágban vannak, akkor mindig alulról kezdjék el kigombolni a blúzukat. Azt is jó tudni, hogy mi a módszere annak, hogy ne gabalyodjanak bele a tűsarkú cipővel a szoknyájukba - mondta a sztriptízoktató a Le Parisien című napilapnak.

Franciaországban mostanában a tanga-viselet körül nyilvános vita alakult ki. A tizenévesek legújabban szeretik kihangsúlyozni a derékvonalukat, és olyan tangát hordanak, amely hátul a nadrág fölé ér, ez viszont nem mindenkinek nyeri el a tetszését.