Összeakadtam egy sármos szélhámossal

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Egy évvel ezelőtt megismerkedtem egy negyvenhez közeli sármos "szépfiúval", együtt utaztunk, egész úton flörtöltünk, nevetgéltünk, szóval jól elvoltunk. Én nem is akartam semmi konkrét dolgot (férjnél vagyok), mert elsőre láttam, hogy ez egy életművész szélhámos: könnyen ismerkedik, állandóan jön-megy, nem dolgozik. Ennek ellenére, amikor elkérte a számom, én hülye megadtam neki ! Megbeszéltük, hogy szigorúan csak egy ital erejéig még összejövünk valamikor. Így is lett. (Azért mentem bele, mert részemről szerelem volt első látásra, és kíváncsi voltam a további reakcióimra.) Nagyon jól éreztük magunkat, és arra jutottunk, hogy mielőbb szeretkeznünk kellene. :-) Egy darabig még randizgattunk, de nagyon ritkán, a végén már mindketten tudtuk, hogy ki mit szeret, már csak a főpróba volt hátra...

Most jön a másik szál:
Onnantól kezdve, hogy a srácot megismertem, ismeretlen hívásokat kaptam, de sokáig nem foglalkoztam vele, mert nem írta ki a számot a készülék. Egyszer mégis felvettem: a szépfiú egyik csaja volt az, és kérdezte, hogy én ki vagyok. Az elején tagadtam, de a végén megsajnáltam, és mondtam, hogy csak futólag ismerem a barátját, és ez igaz is volt. Ez a nő egy elvált, gyermekes csaj, kiszolgáltatva ennek a pasinak... Sajnos összebarátkozott velem - tudom, ez a legősibb női praktika, hogy a rivális barátságába férkőzünk, de plussz infókat reméltem tőle, ezért hagytam. Sokszor felhívott, és rengeteget panaszkodott nekem a szépfiúról: hogy nem kap tőle semmit, nem elégíti ki az ágyban, sőt önző, lusta, unalmas alak, egyedül arra jó, hogy mutogassa, mert nagyon jól néz ki. Nagyon őszintének tűnt, szerintem nem csak azért mondta, hogy engem eltántorítson.

A lényeg az, hogy velem nem ilyen! Engem mindig kielégít, a kedvenc italommal, édességgel vár, megkérdezi, mikor hogy akarom. Mindig kigondolunk vmi meredek dolgot, és azt megvalósítjuk! Nem voltunk sokat együtt, de az mind emlékezetes volt! A névnapomat és szülinapomat viszont elfelejtette viszont, ami nagyon fájt.

Ennek ellenére megmondom őszintén, úgy érzem, hogy szeret engem, de soha nem mondaná úgy komolyan, csak poénkodva. Az biztos, hogy nem bírnánk ki, hogy többet ne beszéljünk, annak ellenére, hogy mindketten éljük a saját életünket külön-külön! Majd egyszer eljön annak is az ideje...

Szóval nem értem, miért van(nak) neki ágyasa(i), és nem értem, az a csaj miért jár hozzá, ha nyugdíjas szexuális életet él vele? Szerintem az a nő is szívesen "beöltözne" neki meg ilyenek, ezek nem teljesíthetetlen, extra dolgok... És miért van az, hogy velem szinte mindig kreatív? Mondjuk többnyire én vagyok az értelmi szerző, de ő mindenben benne van. Észrevettem néha, hogy tényleg hajlik a lusta szexre, de aztán mindig erőt vesz magán.

Lehet, hogy mellettem tud csak igazán játékos és forradalmi lenni? Vagy egy idő után velem is ilyen punnyadt lenne? Miért van az, hogy tudok a nőiről, de soha nem feszegetjük a témát? Nekem aztán igazán mondhatná, hiszen foglalt vagyok. És végül, miért akar nekem gyereket csinálni, ha úgysem láthatja, nem nevelheti a kicsit?

Ui: Szeretem ezt a fickót, az egész lényét, csak ne lenne ekkora szélhámos!

Kedves!

Nehéz helyzetben vagyok veled, mert bár felteszed a kérdéseid, mégsem igazán vársz választ. A történet, úgy ahogy van, egy tipikus, elfuserált, "ki kit csal meg, mikor és hol" helyzet. Így aztán - mivel én magam nem vagyok a megcsalás híve - nekem nem is annyira tetszik, de természetesen van véleményem.

Például, azt kérdezed, miért tart a pasi csajokat? Pontosan azért tartja őket, amiért téged. Nem tartom valószínűnek, hogy nekik mást mond, mint neked. Az, hogy velük milyen az ágyban, az édes mindegy, hiszen nincs két ugyanolyan szeretkezés, így természetesen még csak hasonló csaj sem. Veled - mint mondtad, neked köszönhetően - kipróbálhat egy csomó olyan dolgot, amit mással nem tesz meg, de hidd el, a többi nőnek is meg van a "haszna", vagy ha jobban tetszik: "előnye".

Szóval, kérdezgetsz mindenfélét ezzel a pasival kapcsolatban, miközben azt érzem ki a szavaidból, hogy "jaj, miért nem a tiéd ő teljesen". Hát igen. Ő pont az a pasi, aki nem lesz igazán soha, senkié. Persze álmodozni lehet, de sajnos ez nem egy egyszerű eset. No és akkor még nem beszéltünk arról, hogy te vajon miért tartasz szeretőt? Van férjed, de elhagyni nem akarod. Te elvárnád, hogy a pasi csak veled legyen, de te vajon milyen áldozatokat hozol?

Szóval, ez egy nagyon elfuserált történet. Nem is jössz ki belőle jól, ha nem lépsz ki az egészből minél hamarabb.

Csókol, a Facér Pasi