Hétvégi tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Életem szerelme
(színes feliratos amerikai romantikus film)

Kék-zöld foltos, mégis romantikus városi mese a "se veled-se nélküled" örök állapotáról. Eddie (Sean Penn) néha három napra is eltűnik, de az állapotos Maureen így is szereti őt. Felváltva örülnek és szomorkodnak, sokszor a legcsekélyebb ok nélkül. Bizarr párt alkotnak, mindent megtennének egymásért. Eddie egyik reggel egyszerűen megőrül: Maureen tudja mi a teendő, hívja a mentőket. Máskor is volt már ilyen, de ezúttal hosszabb szünet következik. Tíz évvel később Maureen már három gyermeket nevel egy gazdag férj (John Travolta) oldalán. Eddie kiszabadul az elmegyógyintézetből és meghívatja magát ebédre. Szerinte semmi sem változott.

21:05, Szombat m1

Agyő, édes otthon!

(színes feliratos francia-svájci-olasz vígjáték)

Otar Joszeliani filmjében Nicolas 20 éves, jómódú családból származik, de szakított velük, így alkalmi munkákból él: ablakot pucol, mosogat. Nicolas barátai csavargók, hajléktalanok és néhány helyes lány, de ők sosem viszonozzák érdeklődését.. Egy nap Nicolas és cimborái kockázatos vállalkozásba fognak.

22:00, Szombat DUNA Televízió

Női vonalak
(színes feliratos amerikai vígjáték)

Megszakad a vonal s vele a szív... Három nővér kénytelen szembenézni életük igazán fontos dolgaival, mikor édesapjuk súlyos betegen kórházba kerül. Évekig telefonon beszélgettek, felületesen és sokszor félreértve egymást. Lou Mozell (Walter Matthau), az idős patriárka önállóságra nevelte lányait. Georgia (Diane Keaton) női magazin elfoglalt főszerkesztőjeként dolgozik. Eve (Meg Ryan) a középső lány, egyedül neki van teljes családja és ő áll legközelebb apjukhoz, leginkább telefonon keresztül. Maddy (Lisa Kudrow) a legfiatalabb, félsikeres szappanopera-színésznő. Életüket a bogaras, piás és halálosan beteg apjuk, valamint az állandóan izzó telefonvonalak töltik be, mellettük háttérbe szorul minden más probléma. Eve tárja fel apja utolsó napjai során családi kapcsolataik rejtett hálóit és a vén Lou még időben elbúcsúzhat mindhárom lányától...

20:00, Vasárnap HBO

Szemenszedett szenzáció
(színes magyarul beszélő vígjáték)

Sully a rámenős, enyhén gátlástalan főszerkesztő egy chicagói tv-állomás híradószerkesztőségét vezeti. Elvált felesége, Christy (Kathleen Turner), az eszes, csinos riporternő, régóta vele dolgozik, de egy szép napon felmond, új csatornához hívják. Ráadásul férjhez menni szándékozik egy vonzó külsejű milliomoshoz. Sully (Burt Reynolds) rádöbben: sem a privát életében, sem a munkában nem tudná nélkülözni Christyt, ezért trükkök sorozatával akarja maradásra kényszeríteni. Mindent be kell dobnia, ha versenyben akar maradni.

20:00, Vasárnap DUNA Televízió