Charlie Sheen megnősült

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumA meghívottak barátokból és rokonokból álltak, köztük volt Charlie apja, Martin Sheen színész is. A vőlegény és a menyasszony is Giorgio Armani által tervezett esküvői ruhát viselt, Charlie egy dupla gombsoros szmokingot, Denise pedig egy szatén ruhakreációt kristályokkal kivarrt boleróval. Arról még nincs hír, hogy az ifjú házasok hol töltik majd a mézesheteket.

A 36 éves Charlie Sheen (eredeti nevén Carlos Irwin Estevez) és a 31 éves Denise Richards a Nagy Durranás 2. forgatásán találkoztak először. A Halálos fegyver paródiájában Sheen testvére, Emilio Estevez is szerepelt, aki, testvérével és apjával ellentétben büszkén vállalja latinos nevét. Hosszas recessziós időszaka után, amelyben kábítószer túladagolástól kezdve erőszak elkövetéséig minden szerepelt, Charlie Sheen visszatért a filmezéshez a nagysikerű Spin City komédiasorozatban. A Parkinson-kórban szenvedő Michael J. Fox szerepét vette át, méghozzá akkorra sikerrel, hogy a színészt Golden Globe-díjra jelölték Charlie Crawford karakterének megjelenítéséért.

A volt modell, Denise Richards a James Bond-film, A világ nem elég kapcsán nyert nagyobb népszerűséget, amelyben ő volt Dr. Christmas Jones fizikus megtestesítője. Főszereplőként láthattuk még a Csillagközi invázió és a Vad vágyak című filmekben, ez utóbbiban felvállalt merész szexjelenet talán még nagyobb népszerűséget kölcsönzött neki, mint a patinás Bond-film. Denise Richards számára a Charlie Sheennel kötött házasság az első, nem úgy Charlie esetében. Sheen 1995-ben kötött házasságot Donna Peele modellel, frigyük azonban nem tartott tovább egy évnél. Kelly Preston színésznővel jegyben járt, de házasság nem köttetett. 1998-ban kábítószer túladagolással kórházba került, és elkezdődött büntetőjogi kálváriája. Tárgyalótermekbe járt, ahol felfüggesztett büntetéseket kapott túlzott alkoholfogyasztásért, kábítószer fogyasztásért, volt barátnője fizikai bántalmazása miatt. 2000 márciusában egy Malibu-i bíró azonban megkönyörült a sztáron, és úgy határozott, hogy tisztába teszi Sheen aktáját, és felmentette felfüggesztett büntetése alól.

Ajánlat
Denise Richards hivatalos honlapja
Charlie Sheen rajongói oldal

Korábban
Charlie Sheen Bond-lánnyal jár

Meghallgatta már?
The Best of Bond - James Bond (filmzene)