A diákok uralkodnak

Vágólapra másolva!
A gödöllői Club Q, átlépve a februárba, újra Tig bulit rendez. Pest megye egyik legszebb klubjában újra a diákoké lesz a főszerep. A rezidens Tégla mellett a dj-pultba lép még Daneel-B és Peet Jr.
Vágólapra másolva!

Elérkezett az idő a havi rendszerességgel, mindig a második pénteken jelentkező Tig diákbulira. Gödöllő egyik legszebb klubja most elsősorban az iskolába járóknak kedvez, hiszen Tig-igazolvánnyal vagy diákkal, egy vipgalériára szóló karszalag is jár.

A hely rezidense, Tégla mellett ezen a péntek estén Daneel-B és Peet Jr. pakolja majd a zenéket, melyektől újra hatalmas lesz a hangulat - a hely honlapjára felkerült januári képek erről tanúskodnak.

A hely egyébként három havi rendszerességgel visszatérő partyval dolgozik a Tigen kívül. A Club Nighton a rezidensek és egy éppen aktuális közönségkedvenc felelős a hangulatért. A Cue-retrobuli mellett a Progressevent is rendszeresen feltűnő rendezvény, ahol elsősorban a progresszív- és a deephouse kap szerepet.

A szervezők azt ígérik, hogy a zene mellett a "kor elvárásainak megfelelően" a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek. A táncosok, a változó showműsor és a fények is hozzájárulnak ahhoz, hogy a partyzók maximálisan át tudják magukat adni az éjszakai élményeknek.

Ezt bizonyítja a múlt szombati Erotic Night is, ahol a táncos showhoz a közönségdíjas nyuszilány, Voksán Virág szolgáltatta a zenét.

(x)

Forrás: [origo]
Tig-tagok