Vágólapra másolva!
Amit rebesgettek, bekövetkezett: Mila Nikolics esetében elállt a szerződéskötéstől a MiZo-Pécsi VSK, így a sokszoros válogatott jugoszláv kosaras nem lesz a nőikosárlabda bajnokcsapat játékosa.

Az ok: sérült a bal térde, műteni kellene, ráadásul kétszer is, arra pedig a vasutasoknál nincs idő, hogy az operációk miatt három hónapot kihagyjon. Most lázas keresgélés kezdődött, mert új külföldit kell igazolni, akire a november elsején induló Euroligában már számíthat a MiZo-Pécsi VSK.

Rátgéber László, a pécsiek vezetőedzője érhetően gondban van. Úgy érzi, ilyen nehéz helyzetben nem volt még azóta, hogy kilenc éve Pécsre szerződött. Nincs elég játékosa, az Európa-bajnokság miatt későn kezdtek el alapozni, nincs a csapat összeszokva, és még nem találták meg a nyáron Litvániába visszatért Jolanta Vilutyte utódját. A bajnokság szombaton kezdődik, az Euroliga-nyitány november elsején lesz, előtte jövő héten, kedden 19.30-kor a cseh Brno lesz a pécsiek vendége a baranyai megyeszékhelyen, a Lauber Dezső sportcsarnokban.

Korábban:

Horváth László