Vágólapra másolva!
Két középjátékossal erősített a Soproni Ászok A-csoportba felkerült férfikosárlabda-csapata. Az élvonalba egy év szünet után visszajutott soproniak Nikola Glisovic és Milorad Kovacevic segítségével próbálják meg kiharcolni a bentmaradást.

Amint arról a sörgyári klub ügyvezetője, Bokor Ákos beszámolt, a 30 éves, 209 centi magas, 105 kilós Nikola Glisovic tavaly nyáron, a Sopronban rendezett Krasznai-kupa legértékesebb játékosa volt.

A másik kosaras 31 esztendős, jugoszláv, Milorad Kovacevicnek hívják és korábban már szerepelt Magyarországon. A 206 centis 115 kilós játékos a 90-es évek közepén játszott két évig a Körmend, egy szezonon át pedig az Atomerőmű együttesében. A rendkívül erőteljes felépítésű kosaras legutóbb Hollandiában szerepelt.

Hír még a soproniak háza tájáról, hogy a nemrég befejeződött évadban a klubban szerepelt két idegenlégiós, a center Szasa Savic valamint a hátvéd Sladjan Stojkovic jövőre nem lesz az Ászok játékosa. A végig egyenletesen jól teljesítő Stojkoviccsal családi okok miatt, közös megegyezéssel bontott szerződést a klub.

Botár László

Korábban:

Ismét élvonalbeli az Ászok

Fórum:

Magyar kosárlabda