Vágólapra másolva!
Kellemetlen meglepetést okozva győzelem helyett csak 8-8-as döntetlenre végzett a Vasas férfivízilabda-csapata a görög Olympiakosz Pireusz ellen a Komjádi uszodában az Euroliga B csoportjának szombati budapesti összecsapásán. A C csoportos  BVSC szintén egy pontra volt jó Nizzában.

Férfivízilabda Euroliga, 3. forduló, B csoport:
Vasas-Plaket-Euroleasing - Olympiakosz Pireusz (görög) 8-8 (2-2, 1-3, 2-3, 3-0)
a magyar góldobók:
Madaras 3, Steinmetz Á. 2, Vindisch, Varga T., Varga D.

Az esélyesebbnek számító, válogatottakkal teli magyar élcsapat gyatra játékkal rukkolt elő a szintén több válogatott pólóst felvonultató görög gárdával szemben, amely 2-2 után elhúzott, s végig vezetett a mérkőzésen. A Vasasból sokan formán kívül játszottak, csupán a negyedik hét percben villantott fel valamit igazi tudásából a gárda, amely végül is 4-8-as vesztes pozícióból mentette döntetlenre az összecsapást.

A másfél éve még a pireuszi együttes kispadján ülő Kásás Zoltán ezúttal a Vasast dirigálta, ám legénysége majdnem cserben hagyta, s ha nincs a fergeteges hajrá, valódi kudarc lett volna az egykori csapata elleni budapesti találkozó vége. Így legalább az egyik pontot idehaza tartotta az angyalföldi alakulat.

A csoport másik mérkőzését vasárnap vívja a spanyol CN Barceloneta és a szerb-montenegrói Partizan Beograd.

Az állás:

1. Barceloneta 22--17-134
2. Vasas 211120-203
3. Olympiakosz 2-2122-232
4. Partizan2-1110-131



A Vasas február 28-án a Partizan Beogradot fogadja.