Vágólapra másolva!
Szombaton a Komjádi uszoda közönsége előtt az Euroligában mérkőzik meg egymással a Vasas és az Eger vízilabdacsapata. Ha az őszi szezon eredményeit nézzük, akkor a találkozó esélyese a budapesti együttes, ám  Gerendás György csapata bárkire veszélyes lehet.

"Erre a mérkőzésre is ugyanúgy készültünk, mint az összes Vasas-Eger találkozóra, csupán két szűk hét állt a rendelkezésünkre" - mondta a hevesiek mestere. Mindenképpen győzelmi szándékkal szállunk majd a vízbe, de azzal már a csoportsorsolást követően tisztában voltunk, hogy nem mi vagyunk a továbblépésre a legesélyesebbek. Idén indultunk először az Euroligában, és az volt a tervünk, hogy a csoportkörig eljussunk. Ezt a feladatot teljesítettük, elhoztuk a közönségünknek Európa elit gárdáit.Most két sorsdöntő mérkőzés következik a Vasassal, és azt szeretném, ha a páros találkozót követően nemcsak matematikai esélyünk maradna a továbbjutásra. Kiélezett küzdelmet várok mindkét összecsapáson, aztán pedig jöhet az orosz és az olasz ellenfél."

Az egriek közül kivételesen senki sem sérült, tehát legjobb csapatukkal szállhatnak vízbe a Vasas ellen.

A piros-kékek edzője szerint a nem fog unatkozni a Komjádi uszoda közönsége a szombaton 18.30-kor kezdődő mérkőzésen. "Az elmúlt két évben, azt hiszem, hogy a Vasas és az Eger vívta egymás ellen a legtöbb találkozót. Ez most egy Euroliga-mérkőzés lesz, ahol két nagyon jó, hasonló tudású együttes találkozik, így nehéz megítélni az összecsapás végkimenetelét. Egy biztos, mindkét Eger elleni találkozót szeretnénk megnyerni, akkor fél lábbal már a legjobb nyolc között lennénk" - nyilatkozta Földi László.