Vágólapra másolva!

Megtartaná belga pilótáját a Virgin

A Virgin Racing cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Jerome D'Ambrosio jövőre elhagyja a csapatot. 2012-nek is változatlan felállással futna neki a gárda.

Eric Boullier nemcsak a Renault csapatfőnöke, hanem egyben a Virginnél szereplő Jerome D'Ambrosio menedzsere is. Silverstone-ban Boullier arról beszélt, 2012-re több opciója is van D'Ambrosiónak, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy a Virginnél marad. Az orosz hátterű istálló elnöke, Graeme Lowdon viszont úgy tudja, a kilencből nyolc futamon célba ért D'Ambrosio marad.

"Én is beszéltem Jerome menedzserével Silverstone-ban és szó sincs átigazolásról" - nyilatkozta Lowdon. "Elégedettek vagyunk pilótáinkkal, nagyszerű lenne, ha a következő idénynek is változatlan felállásban futnánk neki. Nem tervezünk változtatást, két kiváló versenyzőnk van."

Lowdon különösen bízik Timo Glock maradásában, akinek tapasztalata révén a csapat a lehető legtöbbet aknázhatja ki a 2012-től induló, mclarenes együttműködésből. "Timo igazi főnyeremény a Virgin számára. Jól ismerem őt, sokat beszélgetünk a jövőről is: rengeteget tud terveinkről, ahogy mi is tisztában vagyunk azzal, hogy milyen céljai vannak. Kapcsolatunk nagyon nyitott, ha valaki leülne vele tárgyalni, mi értesülnénk róla először."