Két BL-sztár már szinte biztosan a ManUnitedben folytatja

Horizontal
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann celebrates after scoring his team's second goal during the Spanish league football match SD Eibar vs Club Atletico de Madrid at the Ipurua stadium in Eibar on January 7, 2017. / AFP PHOTO / ANDER GILLENEA
Vágólapra másolva!
Az idei BL-szezonban villogó sztárok közül kettő is a Manchester United játékosa lehet a nyáron. José Mourinho újra nagybevásárlást csinálhat: egy portugál és egy francia klasszis szinte biztosan érkezik.

Bár gólt nem lőtt a Citynek, mégis a Monaco egyik legjobbja volt a nyolcaddöntőben Bernardo Silva. A portugál támadó középpályásért, aki egy peches sérülés miatt maradt ki az Eb-győztes válogatottból, már most sorban állnak a legnagyobb klubok, de több tényező is arra utal, hogy a Manchester Unitedben köthet ki.

Először is a sajtóban napvilágot láttak olyan hírek, hogy a ManUnitednek elővásárlási joga van a Monaco középpályására, másodszor pedig Bernardo Silva ügynöke nem más, mint a manchesteriekkel gyümölcsöző kapcsolatot ápoló szuperügynök, Jorge Mendes.

Úgy dugja el a labdát, mint Messi, 70 millióért a PL-be mehet

Úgy néz ki, a Chelsea hiába dobálózik 70 millió font körüli összegekkel, a portugál José Mourinho játékosa lesz.

Petit szerint eldőlt: érkezik Griezmann

Az Európa-bajnokság egyik legjobb játékosa volt, és az Atlético Madridban is kiegyensúlyozottan szállítja a jó teljesítményeket Antoine Griezmann, így nem meglepő, hogy a francia csatár is ott van a ManUnited kiszemeltjei között. Különösen igaz ez akkor, ha Wayne Rooney valóban elfogadja a kínai ajánlatot.

Antoine Griezmann illene a Manchesterbe Forrás: AFP/Ander Gillenea

"Óriási üzletet köt vele a Manchester United: gólokat, gólpasszokat, megalkuvást nem tűrő küzdőszellemet hoz a csapatba. Nemcsak azért vagyok biztos benne, mert többször is kiemelte, Mourinhóval akar dolgozni, hanem azért is, mert

– mondta Emmanuel Petit.

Alakulhat úgy, hogy a manchesteriek hiába kaparnak a két játékosért, hiszen egyelőre távolról sem biztos, hogy a klub Bajnokok Ligája-szerepléssel csábíthatja majd Griezmannt és Eduardo Silvát. Bár ahogy mondani szokás, van az a pénz.