Vágólapra másolva!
Az AC Milan azon fáradozik, hogy június végéig meghosszabbítsa David Beckham kölcsönszerződését, mivel mostanáig nem sikerült megállapodnia a Los Angeles Galaxyval az angol labdarúgó megvételéről.

"A tárgyalások egyre intenzívebben folynak. Remélem, sikerül elérni, hogy az idény végéig nálunk maradjon" - mondta Adriano Galliani, az olasz klub ügyvezetője. A sportvezető szerint a 33 éves középpályás a nyáron visszatérhetne Los Angelesbe, majd januártól ismét Milánóban futballozna. A Los Angeles Times szerint a felek közel állnak a megegyezéshez.

A válogatott játékos január elején érkezett kölcsönbe a milánóiakhoz azzal a feltétellel, hogy március 9-ig vissza kell térnie a Galaxyhez, melyhez még több mint három évre szóló szerződés köti. Február elején aztán az Olaszországban eddig kitűnően szereplő futballista nyíltan kijelentette, hogy maradni akar, a két klub pedig tárgyalásokat kezdett, de eddig nem jutott eredményre, mert a Milan - mely a maga részéről sajtóértesülések szerint már megállapodott Beckhammel - 5 millió eurót kínált érte, a Galaxy ugyanakkor csak 20 millió dollárért lenne hajlandó megválni sztárjától.