Vágólapra másolva!
Gael Kakuta kölcsönben az idény végéig a Chelsea-től a Fulhamhez került. A húszéves tehetség nem tudott a kezdőcsapatba kerülni a klubjában, a Fulhamben viszont megoldhatja a Bobby Zamora sérülése miatti csatárgondokat.

A francia korosztályos válogatottakban negyvenöt meccsen tizenöt gólt szerzett Kakuta nemrég kötött hosszú távú szerződést a Chelsea-vel, ám ebben a szezonban mindössze öt alkalommal játszott a Premier League-ben.

A Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham ebben a szezonban a várakozások alatt teljesít, a Premier League tizenötödik helyén áll, mindössze négy ponttal megelőzve a kieső helyen álló Wigant. A menedzser, Mark Hughes dolgát nehezíti, hogy az együttes egyik kulcsembere, Bobby Zamora szeptemberben bokatörést szenvedett, ezért is volt fontos Geráéknak a csatársor megerősítése Kakuta által.

Kakuta várhatóan jövő szerdán a Newcastle elleni hazai meccsen fog bemutatkozni Mark Hughes együttesében. Mivel a Chelsea játékosaként ebben az idényben már szerepelt a FA-kupában, vasárnap a Tottenham ellen nem játszhat.