Vágólapra másolva!
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a csehek ellen felkészülési meccsre szánt keretet, amelybe bekerült Fiola Attila, a Paks védője is.

"Törekedtünk arra, hogy minden poszton két játékos legyen a keretben, azokat a labdarúgókat jelöltük meg, akiket nagy valószínűséggel a szeptemberi, románok és észtek elleni vb-selejtezőre is szeretnénk meghívni. Formajavulás és sérülés miatt lehetnek még változások, de ez a keret lesz ott jelentős részében a szeptemberi két vb-selejtezőn is. Fiola Attila az U21-es válogatottban már szerzett nemzetközi rutint, és miután jobb oldali védőként kiemelkedő teljesítményt nyújt, hosszabb távon is számíthatunk szolgálataira" - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

A kapitány azt is elmagyarázta, hogy Rudolf Gergelyt most azért nem válogatta be, mert a formáját tekintve még nem tart ott, ahol Egervéri szeretné.

A mostani keretben még egy olyan játékos van, aki nem szerepelt eddig a felnőttcsapatban, Varga Roland, a Győr támadója. A csehek elleni meccs főpróba a kulcsfontosságú, románok elleni szeptemberi vb-selejtezőre. A felkészülési meccset augusztus 14-én 20.30-tól játsszák a Puskás-stadionban.

A magyar válogatott kerete:
kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
védők: Vanczák Vilmos (FC Sion), Fiola Attila (MVM Paks), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Guzmics Richárd (Haladás), Juhász Roland (Videoton FC), Korcsmár Zsolt (Greuter Fürth), Kádár Tamás (DVTK), Laczkó Zsolt (Sampdoria)
középpályások: Pintér Ádám (Real Zaragoza), Varga József (Middlesbrough), Elek Ákos (DVTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasnodar)
támadók: Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Varga Roland (Győri ETO), Kovács István (Videoton FC), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke 04), Böde Dániel (FTC)